Pogledajte "ABUS Nemo Evo 388 Mounting Instruction video" na YouTubeu

Autor BeGo, Veljača 14, 2015, 09:08:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

BeGo

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Odlična pizdarija, baš gledam ovih dana nešto slično, ali kod mene je čuvarska služba 24h, tako da malo sam opušteniji... Pa sam gledao samo abus lokot

A na osovini koja prolazi kroz "šapu" ću da stavim po još jednu maticu zalepljenu lock tajt lepkom (smrt za navoj) http://www.loctite.com.au/3320_AUE_HTML.htm?nodeid=8802650259457

Naidju krize, drukcije grize...

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

vedro

sta ne pokazu razvaljivanje lokota tj sta sve moze pretrpjeti a da ne popusti. Mislim da ga puknem tri puta macom od 3kg ne treba mi kljuc :stripii:

mossi

Takav možda i bolji katanac imam i ja.
Služi me 15-tak godina, to se ne može razvaliti.
Ali ni ne mora, ima 100 slabih drugih tačaka.  :violent1:

twister011

Potpuno tacno obzirom da svaki alat, pa i brusilica, postoji u aku varijanti.  :baba:

mossi

Udjem u gvoždjaru, pitam drugara koji tamo radi: koji lanac da kupim?
SVEJEDNO sa ovom makazama sečem svaki.
Ako ga on u radnji seče, pa te iste makaze ima i lopov.
A LANAC karika kao prst debela!

Ako nije čuvano mesto, svejedno je čime ga vežete.  :BangHead:

Stepa

Citat: twister011  u Veljača 14, 2015, 14:05:46
Potpuno tacno obzirom da svaki alat, pa i brusilica, postoji u aku varijanti.  :baba:

Milija ti još olakšavaš potencijalnim posjetiteljima aludirajući na određeni alat :toothy9: :stripii:

twister011

Jbga, nikada necu odrasti :uf: Ko veli, ja sve medju prijateljima.
Nego sad me podsetiste i ti i tema. Nadjoh u kolima, pre par meseci nekakav kljuc sa Dinamo BBB priveskom a jedino mi ti padas na pamet :mt1032:

Stepa

Citat: twister011  u Veljača 14, 2015, 18:50:45
Jbga, nikada necu odrasti :uf: Ko veli, ja sve medju prijateljima.
Nego sad me podsetiste i ti i tema. Nadjoh u kolima, pre par meseci nekakav kljuc sa Dinamo BBB priveskom a jedino mi ti padas na pamet :mt1032:

Brate dragi gdje nađe Dinamo :stripii: pa ja ih ni na posteru nemogu gledat :uf: :no:
Mjenjaj pod hitno asocijaciju ili tu zaključaj negdje gdje je neces vidjeti :icon_salut: :occasion14:

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

ossa

Verujem da ti ne prija. Mene bi iznerviralo da me neko nabedi da navijam za beogradske klubove...
Naidju krize, drukcije grize...

twister011

Koje bre crno nabedjivanje. Nadjem kljuc sa priveskom Dinama u autu, a poslednje tri godine samo se Stepa, kao teoretski moguci navijac vozio u istom :occasion14: E sad, koliko cesto perem i sredjujem auto, moguce je da je neko jos od Pakostana ili Aljmasa izgubio ili podmetnuo pomenuti :sha:
Uzgred, toliko pratim fudbal da jedva srecom znam da je Dinamo iz Zagreba a Zvezda iz Bgda :pirate:
PS: Sada tek necu moci mirno da spavam, dok ne saznam ko bi to mogao biti :mt1032: Mozda Raso :icon_scratch: