dozvola za upravljanje

Autor alex7777, Veljača 15, 2015, 09:33:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Moja nije ni slična...ja uopce nemam te kategorije
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Susjed da nisi u Bosni polagao  :stripii:

šajzika

Nemam ni ja. Moja je ogromna i drugacije ima.
Imam ims kategorije a c nemam. Iza ljepo pise objasnjenje kategorija
Izvadio prije 11 godina.
Audentes fortuna iuvat

Kugla

A ovo su valjda neke nove, ma nije ni bitno bitno da se ima i da nismo u prekršaju

šajzika

Ja sam i prije vozio i imao camac. Mene niko nikad nije trazio papire od camca motora ili vozacku :hi:
I sad sam opet u prekrsajima svakakim ali to ne smeta ni mene ni druge
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Nije ni mene, ali ne znam sad točno kako se zove dečko mislim da je i na forumu iz Josipovca, zna susjed, uhvatili ga dolj ekod nas na Dravi i platio kaznu jer nije imao dozvolu

šajzika

Evo vidis.
Nisam nikad imao problema sa kapetanijom. Mislim da je to manje bitno imao ili neimao. Mislim da je bitno da si normalan na vodi. Bar kod nas na dravi gdje nema nekog rjecnog prometa
I iskreno jedino sto se sjecam iz skole je kak zaobici crvenu kak zelenu bovu.
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Na našem dijelu su gotovo svi ok, ponekad se desi ljeti da neki mangupi iz grada dolete sa nekim gliserima pa ne mare za nikoga, to mi smeta, jer im nije bitno jel netko peca, koga ima u čamcu je su to djeca i sl. inače svi ostali super korektni  :ok:

maverick

Nisam polagao u Bosni  :stripii: a kulturni su svi na vodi, taman toliko da smo neki dan nekog vatali da jednog  "prevaspitamo"     :stripii:  :stripii: a sad kad malo bolje razmislim dosta smo ih "prevaspitali" pa su sad stvarno vecinom kulturni.... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Šala susjed šala, a prevaspitati treba pojedince, nego šta

maverick

Ne vezano za temu, ali samo da naglasim....ovih dana je Jura "vaspitni djelatnik" pa nemoj da bude nismo znali  :stripii:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

kobac

Tko se voza bez dozvole i uvjerenja o osposobljenosti nece dobeo proci, kazne nisu male a nije to bas ni u redu
Ako vas zaustavi kapetanija (pogotovo ljeti na dravi) necete se dobro provesti jer takve prekrsaje je oprastaju, a nece vam mislim ni policija oprostiti
To je kao da vozis neregistrirani auto bez dozvole
Sto se tice kategorija ovo a,b... su novije a one od kugle starije, a ima jos i starijih i za sadamsve vrijede koliko znam

bb

E meni treba ona najmanja kategorija b(ak se nevaram),jel se to može u kapetiniji položit u  jednom danu.