feeder stapovi

Autor kawasaki, Prosinac 12, 2012, 17:58:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

ok pa zato smo tu  :headbang:

evo kod nas na Josavi riba krenila, ovo zatpljenje i topla kisa pokrenila i ribu i kolega danas 2 sarana i 5 deverika na federe i opet 14 ica i predvez 0,16 mm i sve vani  :hello2: :thumbsup:
Brzi od Bolena.

Darkobn

I kod nas je toplo ovde, bas je ugrijalo pravo. Stiglo rano proljece. Al' jedva cekam da kupim taj stap i da idem na pecanje sa tim stapom, napustam ribolov na soma. :D

kawasaki

uz feeder stap uvjek mozes imati jedan stap za soma ili smudja, stuku tako sto kad uhvatis na feeder ribu okacis ju na taj stap i dalje pecas s feederom   :headbang: :headbang:
Brzi od Bolena.

Jožef1

Darkobn, bude li ulova očekujemo slike :thumbsup:Bistro
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Darkobn

Malo ce te sacekati za te slike. :D
Imam neke udice za deveriku i babusku al su udice crvene i plave boje ? Jel smeta sta ta boja ?

kawasaki

nesmeta a pogotovo kad je mamac preko

bitno da su sitne i ostre  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

Greys

Negdje sam već napisao, da sam lovio ribu prije par godina samo na crvenu udicu, za nepovjerovat  :icon_thumright:

domba

Kavasaki jos malo idemo na kavu, moramo se dogovorit za feeder kup pa vidi sta, gdje i kad  :hello2:

michael1

Ovaj mališan me jako razveselio - i službeno otvorio sezonu
feeder2013 na Jošavi...
:blob10:
Bistro!

domba

Lijepo...jel hoće i sitnija riba? Dogovori se sa Kawasakijem za tekmu!  :icon_biggrin:

michael1

Počeo sam pecati sa sitnijim udicama+crvić,
i dobivao sam deverike kao na traci... pa di
kojeg pastata...
Kada me to zamorilo, promjenio sam predveze
sa udicama br.10, na jedan šćap 2xkukuruz
našprican sa scopex atraktorom, a na drugi
bojlica 10mm. Šarko došao na kukuruz.
A je smoto špicu, k'o da je kapitalac.  :be happy:
Bistro!

Jožef1

michael1- čestitke na šaranu :thumbsup: Ja bio u subotu na jezeru (privatnom), čak su se i gliste ukiselile :crybaby2:

Darkobn- uopće nije važna boja već kvaliteta i ne prevelika udica :icon_thumright:

Darkobn

Ok. :)
Lijep saran, svaka cast.  :)
Kod nas ovde kisa pada vec 2-3 dana, vrijeme ne valja nista za pecanje. Sve je postalo mutno. Kakva je situacija kod vas u HR ? :)
Pronasao sam neka jezera blizu moga grada, kazu da ima dosta sarana i amura moralo bi se to izviditi malo kad se vrijeme poboljsa. :D
Bistro

Stepa

da li se mogu kupiti posebno samo vrhovi za feeder :icon_scratch:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Jožef1

Stepa- pokušaj kontaktirati trgovinu  "Žabica" u Belom Manastiru, vjerojatno ti oni mogu nabaviti vrhove. Sretno