feeder stapovi

Autor kawasaki, Prosinac 12, 2012, 17:58:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

http://www.formaxstore.com/proizvod/6886

sta kazete na ovaj feeder WINDCAST HEAVY FEEDER 390  i dali ga je neko imao prilike koristiti?

dali preporucujete 3.90 ili 3.60 vecinom za jezero i ponekad Sava i Dunav!

i kakav je u usporedbi sa ovim AQUALITE HEAVY FEEDER 360

http://www.formaxstore.com/proizvod/6882
Brzi od Bolena.

genjura

ja kad sam kupovao sebi 1.feeder ljudi su me ljubazno savetovali 3,90. zašto ,pa uglavnom rekao sam da bih pecao uglavnom na dunavu i ponekad na komercijalama.samim tim što je 3,90 smanjuješ ugao najlona na samo dno i tehnički što je manje potopljeno najlona na tekućim voda to bolje tj špic je više prema 90° . Naravno ako sam to dobro skopčo,smanjuje se otpor na najlon a i odvojen je od kamenja i potencijalnih zapinjanja i kidanja

domba

I ja preporučujem 3,90, razlozi kao kao u postu iznad i zbog daljeg izbačaja...

kawasaki

ok onda 3,90 je odluceno

samo jos nisam siguran izmedju ova dva posto mi ovaj novi djeluje privlacno sa cijenom na akciji a opet ovaj Aqualite je provjeren kao dobar  :headbang:
Brzi od Bolena.

genjura

gledaj to ovako : aqualite je roba koja je oprobana i to dobro a ima i ovaj "transformer " nosač mašinice pa si možeš balansirati štap sa raznim mašinicama  a i cena je sad na akciji extra

kawasaki

nema Aqualitea na stanju pa sam uzeo Vindkasta 3,90 150 gr 2 kom i role daiwa megaforce x 3050 :headbang:
Brzi od Bolena.

genjura

eto sad mene opet .svi iole ozbiljniji feederaši ne prakticiraju uzimanje dva ista feedera,čisto zbog toga da mogu ribi ponuditi dve različite prezentacije .najgore od svega je to što bi i ja kupio dva ista feedera nekako mi lepše nego da šaram :happy1:

michael1

Početkom prošle sezone sam se ponovio u dva feedera
i od tada moj ostali pribor uglavnom skuplja prašinu...
Oba su ista (trabucco do 150g). Na jednom je uvijek
krupniji mamac (bojlica, frolic i sl.) i taj miruje - čeka
šarana. Sa drugim mlataram cijelo vrijeme pecajući
babušku, deve...
Kawasaki - budemo bacali tekmu sa feederima na Jošavi! :blob5:
Bistro!

kawasaki

moze jedva cekam
nego naravno uzeo sam iste jer mi je ljepse  :headbang:
Brzi od Bolena.

kawasaki

Citat: genjura  u Prosinac 13, 2012, 20:02:07
eto sad mene opet .svi iole ozbiljniji feederaši ne prakticiraju uzimanje dva ista feedera,čisto zbog toga da mogu ribi ponuditi dve različite prezentacije .najgore od svega je to što bi i ja kupio dva ista feedera nekako mi lepše nego da šaram :happy1:
zar nije zato uz feeder i vise vrhova pa se  moze pokriti razne situacije sa istim feederima ili se varam?  :hello2:
evo feederi daiwa Vindcast 150 gr su mi dosli i onako na suvo djeluju kvalitetni i jaki u najjacoj postavi vrha, a posto imaju po tri vrha zadovoljavaju i sitniju ribu a i Josavske sarane

nadam se da ce zadovoljavati potrebe, a za sada djeluju vrhunski, dakle u ruci su strava, pouzdani, pa zatim zavrsna obrada, blank ...  :thumbsup: :headbang:

Brzi od Bolena.

Jožef1

Pozdrav.

Novi sam član na forumu i drago mi je kako sam tu :thumbsup: nekada sam bio zadrti varaličar međutim zaradi zdrastvenih problema (noga) više to ne prakticiram na žalost, već sam se prebacio na "sjedelački" ribolov. želja mi je pecanje s feederom. Imam jedan NEVIS, 3,60 30-120gr., dobar štap:::? Ove godine, negje u proljeće u HU- kupio sam odličan varaličarski štap,(bio dva puta na vodi) marke: NEVIS, 2,7 CW30-60. Platio ga sa malo popusta 300kn. Može li mi netko pomoći: Ja bih mijenjao štap za jedan feeder od 3,3-3,9- postoji li netko da bi se mijenjao? BISTRO
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

genjura

u  principu sada maltene uglavnom dobiješ po tri špica ali neki znaju uzeti 100 , 120  ,140 ili kao ti 150 gramce pa onda šaraju. to je ono što sam ja pročitao .da se mene pita uzimao bi uglavnom par tj iste štapove

Jožef1

Dječki, imao bih jednu molbu. Može li se kupiti u Osijeku kolliko dobar feeder štap za cca 300 kn od 3,6 ili 3,9m?, i u kojoj trgovini. Hvala.

michael1

U trgovini "Bistro" imaš relativno dobar izbor.
Uglavnom su to Trabucco modeli - i u klasi
cca 300kn ćeš sigurno naći neki koji je OK.
(mislim da još uvijek vrijedi božićni popust
od 20%)... u svakom slučaju pitaj za njega...
Bistro!

Jožef1

micnael1- hvala. Ne bi to trebao propustiti. Ovaj Nevis što sam dobio nije dosta "jak" malo se zeznio jer mislio da je jači ali samo 30-100. valjalo bi uzeti do 150gr- za šarana od 3,6- jel bi to valjalo? Ja bio spinaš pa na stare dane učim :alas: