Mali čamac

Autor maverick, Veljača 20, 2015, 21:44:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Djenin je nepotopiv, jer je u klupama stiropor koji je dovoljan da ceo potopljen čamac pluta.  :icon_thumright:
Po težini su tu negde jer je moj imao fiksne aluminijumske patosnice oko 55-60kg. 2mm AlMg3% uglovnice od 5mm rebra od 4mm
U ono malo LaleGatorsko ne bih seo ni za pečenog vola.  :no: :uf:

maverick

Koliko je dugacak ovaj od Djene
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

bb

vedro

Citat: maverick  u Veljača 21, 2015, 20:00:43
Taj panval je dobar jedino da cvijeće posadiš u njemu  :ok: a ne bih ja motor od toliko ks...neki mali desetak, max 20
Zasto takvo misljenje? Sta mu ne valja? :dontknow:

maverick

Ne valja ni veliki a kamo li taj mali...loš gelcoat, loša plastika....puca , krti se...raspada se...imas tamo temu pa pogledaj malo...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

bb

Uglavnom čamac katastrofa,raspada se ima pokraj mene na vezu jedan.

vedro

E jeben ih u proizvodnju onda :pirate:

maverick

A gle prodali su ih nekoliko i vecina onih kojih se voze imaju more mana sto se tiče kvalitete izrade..ja sam trebao nedavno kupiti taj mali star godinu dana i plastificirati ga kompletnog iznutra i izvana ofarbati za ovakve igrarije ali nije mi se isplatilo kupiti ga za 400 eura u kakvom rusevnom stanju je bio

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

mlb

maverick

To mi nekako preskupo za ništa...s tim točkicem bi sigurno jurio  :stripii: neki poput mini sharka bi bio ok...jer poliesterske mogu rastaviti i pojačati...doraditi za moje zahtjeve...ovo za neke vikend pecrose po barama

bb

maestral hf 35 gumenjak i yamaha 40 2t dobitna kombinacija,prijatelj mi je imao tu kombinaciju,i rekao je da leti, na valu bubrezi otpadaju

maverick

Imam gumenjak i ne ulijeva povjerenje kad jigam...sve kontam sad ce se probusiti  :uf:

profi012

Po meni su gumenjaci naj bezbedniji za pecanje, zamisli samo planinski rafting u elanu 401 ili nekom alu.