Mali čamac

Autor maverick, Veljača 20, 2015, 21:44:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

bb

vrhunski rafting u aluminijskim čamcima,i ovo bi bio moj odabir za naj mali čamac

walpy

MyTopFM
Idealan čamac za mog kuma! :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

walpy

Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

Stepa

Kakav to mora biti aluminij da se ne ostecuje na stijene,kamenje i to jos brzina  :eek: :sha: :icon_scratch:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Jesu bezbjedni...sam se bojim da ih ne probusim jig udicom...imam jednog novog od 2.5 metra...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Nebuse se ovi tako lako !
Debo je to aluminij !
Ima negdje video kako ih vare , patos je skoro 10 mm a stranice su tanje .

Stepa

Ovi teraju kao da su ukrali camce :pirate:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Citat: TonyC  u Veljača 23, 2015, 21:36:02
Nebuse se ovi tako lako !
Debo je to aluminij !
Ima negdje video kako ih vare , patos je skoro 10 mm a stranice su tanje .

Mislio sam na gumenjak....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Citat: maverick  u Veljača 23, 2015, 21:23:58
Jesu bezbjedni...sam se bojim da ih ne probusim jig udicom...imam jednog novog od 2.5 metra...

Jednom prilikom, ja na pola Save, u maestralu, vadim soma sa kukom i kako to obično bude zakucam kuku somu kroz usta i ravno u sred tube. Kad sam izvadio, a zrak počeo pištati, ubacio sam soma u čamac, odsjeko sidro i doveslo do obale. Od straha se nisam sjetio upaliti motor.  :uf:
Sutra je odmah išao na Njuškalo  :takoje:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

kobac

nisam vidio ali ovaj nema vanbrodski motor-to mora biti turbina ili sl.

bb

Citat: maverick  u Veljača 23, 2015, 21:23:58
koliko ima otprilike mjesta u njemu i jel ima podnice

bb

Citat: kobac  u Veljača 23, 2015, 23:46:00
nisam vidio ali ovaj nema vanbrodski motor-to mora biti turbina ili sl.
ovi ti obično imaju motor od sport motora (kawasaki yamaha honda) i jet turbinu i onda motor uglaviš u brzinu koja odgovara ili mjenjaj brzine dok voziš ha ha

maverick

Ima dosta mjesta....samo je problem sto nebi smio veci motor od deset ks...oni su se ogradili i sa 6

http://webshop.centarservisa.hr/index.php?id_product=9&controller=product&id_lang=2

bb

Za jednog i varaličarenje super