Monarch vobleri

Autor Darko, Prosinac 12, 2012, 19:08:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Darko

Vera , Zander , Nemo , vrhunski i lovni vobleri

Tema je otvorena da se nebrka sa temom o Dokovim modelima
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

nemo mi je bio top vobler, prosle godine mi kum pokazao kako lovi zander  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Lomnica_city

Ja pa Zandera slabo provaljujem, ali Nemo mi je vrh vrhova, od "uglednog primera" bolje i dalje leti, a i jeftiniji je prilicno, a i Tores je interesantan vobler za smudja...
Nego, zar se ne pise MonarX?

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Lomnica_city

Onda su neki vobleri koje imam od njega izgleda prilicno stari pa je ranije bio mozda Monarx pre udruzivanja (tako pise na stomaku)!

Salaja

Da,to je vjerojatno prije negoli su se udruzili....

peugeot

ne nego je prije pisao čirilicom

alexdja

Onda bi pisalo MOHAPX, a ne MonarX...
       Nema više divljeg bučka. :no:

peugeot

naravno neznaju svi čirilicu a imam jedan stri vobler pa sutra poslikam pa postavim sliku

alexdja

Znam da ne znaju svi, ali sam siguran da Lomnica_city zna...

Lomnica_city

Naravno... Steta sto mi nije pri ruci nijedan vobler da slikam ili bar proverim sta tacno pise, kad vidim javicu.

Salaja

heheh......jos ce covjek ispasti nepismen....svasta!

tole

ja mislim da  nije napisao monarch´s nego monarx, nisam vidio pa ne mogu tvrditi ali mislim da je to u pitanju.

ossa

Nemo 7 jedini koji mi je doneo puno radosti za letnje poraste i obalsko blinkerisanje (pogotovo rano jutarnji cug)
Boja od S, SFC, WT do ST i GFR. Imam još par komada.
Nemo 10-ka nikada na nju nešto nisam ulovio. Ostale njegove varke ne posedujem. Jedino bombić ali to je dok.

Mana mu je kod malo veće grudne udice ubode se u leđa
Vrlina jaaako daleko se zabacuje.

Citat: Damir  u Prosinac 12, 2012, 23:52:11
ne nego je prije pisao čirilicom

Imam i jednog od tih sa tankom žicom, bolji su noviji modeli, al ne kupujem više dok ne potrošim zalihu.

Naidju krize, drukcije grize...

alexdja

E to jeste Monarh ćirilicom ili ti Монарх... :icon_thumright: