Baranja predator cup - pravila i prijave

Autor raso, Ožujak 20, 2015, 11:36:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Soki

Konaćno da   ćemo moći  šora  voblere  i  kopće  isprobati  na   njihovoj  domaćoj  vodi, a  tko  zna  možda  dobijemo  i neke  nove  modele, pa  snimimo  nešta  novoga  sa  ulovom, jer  do sad  ih  još  nismo  upisali
Bolje loš ribolov, nego  dobar  seks !!!

raso

TV produkcija IFC Lov & Ribolov iz Zagreba, snimati će natjecanje sa vode, ispod vode i iz zraka. Specijalno za natjecanje kupljena je nova oprema. Oni koji su mislili sakriti ribu :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
neće da može  :stripii: :stripii: :stripii:

Kugla

Rašo jel ima mogučnosti za rezervnog takmičara u timu?

maverick

"freerunner" je dozvoljen na svim ozbiljnijim takimcenjima...pa vjerojatno i na ovom.... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

E to me zanimalo, sad odabrati onoga koji najviše može popiti  :ok:

raso

Kugla, samo još jedan dokaz s koliko se ozbiljnosti pristupilo organizaciji natjecanja. Obavješteni su i svi mediji   :hi:

raso

Friške fotke sa dijela na kojem će se loviti :hi:

Kugla

Danas smo kum, ja i Rašo otišli malo u izvidnicu na Puškaš da vidimo kakva je situacija, pa je Rašo zamolio da okačim koju fotku od danas
Rašo sa direktoricom TZ-e

Moja malenkost, malo vožnje po prekrasnoj vodi

Sama voda

Plaža

Malo smo otišli i kušati vina u novi restoran na Batinskom spomeniku

Kum je sve pomno pratio

raso

Zaboravio si napisati da smo kušali vrhunska baranjska vina, upravo ona koje će pobjednici natjecanja dobiti i da smo bili gosti direktorice turističke zajednice.

maverick

Rašicu sve mi više ličiš na bagdadskog lopova  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ma bagdadski lopov je kišna glista za njega, trebao si ići sa nama susjed

maverick

Ma bolje da nisam... :stripii: inace radio pa nisam mogao ali ne sumnjam da ste vi sve prepipali i pregledali iz prvog reda  :stripii:

raso

Ja neznam, ali Kugla je odmah krenuo sa malerom. Pazi vozi čamac koji ima vlasnicu  :sha: , a još vlasnica u čamcu  :baba: a partnera i kuma skoro ostavio na obali  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Poslje se kod spomenika sav zacrvenio u licu, velim opalila ga alergija  :rofl2: :rofl2: