Baranja predator cup - pravila i prijave

Autor raso, Ožujak 20, 2015, 11:36:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

žvorc

:rofl2: :rofl2: :rofl2:
Mislim da će u nedjelju biti  :puke: :puke: :puke:
ali samo za one koji prežive :pije: :pije: :pije: subotu.

I sad scrolam malo po Varaličaru i neđem post od Maverika koji prenosim u cijelosti,da nebude kasnije..nismo znali....,"Po prozicijama takmičenja natjecatelji koji prvog dana ne budu imali jedan promil nece moci nastupiti , za slijedeci dan prije isplovljavanja ljestvica se dize na 1,3 promila ali taj dan je dovoljno da samo jedan od dvojice bude dobrano namazan , dok drugi moze biti trezan"
Rođen da peca...natjeran da radi...

Hunter

vrjeme če nas izgleda pomilkiti,temperature od 20-25 max,čak če i stari ljudi poput rašića moči van u podne!

žvorc

Citat: Hunter  u Lipanj 17, 2015, 16:37:45
vrjeme če nas izgleda pomilkiti,temperature od 20-25 max,čak če i stari ljudi poput rašića moči van u podne!
Samo da ne pada kiša, ostalo ćemo lako.

Kugla

Temperatura ok, kiše neće biti kažu, ali zato komaraca ima kao nikad do sad, i to će biti gorući problem  :icon_scratch:

tole

ništa neće biti problem ako riba bude radila kao neki dan  :toothy9:

Hunter

koje ribe su radile ,a koje nisu!lokalci mi previse sute!?? :dontknow:

tole

većinom balini i štuka....nisam lovio, bio sa klincima na kupanju......riblja aktivnost tokom cijelog dana, ludnica  :eek:

Hunter

Kugla

Rašo kakva je situacija, koliko prijavljenih i plaćenih ?

raso

Sve je pod kontrolom, biti će 24-25 ekipa

žvorc

Fino, mi smo spremni...odradim jos danas nocnu i odmah poslije palimo za baranju.
:hello2: :hello2: :hello2: :hello2:

maverick

Mi nocas palimo za Njemacku i taman stizemo u subotu na kreveljenje  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Joj ako vam se svidi u Njemačkoj, nećete žuriti na kreveljenje
samo da ne bude previše komaraca, kontam da ih ovaj pad temperature i neki blagi vjetrić malo rastjerati, pa da ćemo moći u miru popiti sve što nosimo  :ok:

raso

Moj izvjestitelj sa dunavca kaže da nema ni jednoga :ok: :ok: