Baranja predator cup - pravila i prijave

Autor raso, Ožujak 20, 2015, 11:36:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Slaven

a šta ste napali čovjeka, rašo je dao dobru ideju za dobro takmičenje u budučnosti, potrudio se koliko je znao i mogo, vjreujem da je dao sve od sebe, nije lako organizirat tako nešto, predlažem da na budučim takvim takmičenjima rašo bude uvijek počasni gost :hi:

Soki

el zadužen  za  počasnoga  blagajnika  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Bolje loš ribolov, nego  dobar  seks !!!

rj

dobar je on ....samo jednu falinku od detinjstva nosi a ta mu se falinka s lični moral kosi ( po rokeri s Moravu)  :rofl2: rašo je dokaz da lova kvari ljude  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

rj

bio je vrlo nervozan dok se nije skupilo 17 kotizacija ...odma mu je pao kamen sa srca  :rofl2:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

jerry

Skocio mu je secer tako je rekao Laletu...pa je Lale morao raditi a on zapovjedati....:)))
Najveca sramota.je sto mu nitko u subotu nije kavu napravio a on stigao u 9h ujutro...

kićo

Lale D.G.O.

rj

eto ...momak koji mu kuhao 2 dana spava na klupi  :violent1: ja sam još dobro prošao ...seoski turizam ...krevet ... :icon_scratch:

šajzika

Citat: rj  u Lipanj 23, 2015, 20:16:22
eto ...momak koji mu kuhao 2 dana spava na klupi  :violent1: ja sam još dobro prošao ...seoski turizam ...krevet ... :icon_scratch:

to je ipak stol  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: nemoj tako
Audentes fortuna iuvat

kićo

Lale je bio pozvan u našu hacijendu al je reko da ima bolji smještaj :stripii: :stripii:

šajzika

sigurno mu raso reko da u znak zahvale ima sredjen smjestaj i spavanje
Audentes fortuna iuvat

Slaven

Lale D.G.O.

Bolje tvrdi stol od motorki u hacijendi  :stripii: