Baranja predator cup - pravila i prijave

Autor raso, Ožujak 20, 2015, 11:36:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

a vidi elana sam u toj trsci, baš mi takav treba

šajzika

daj bača one nesretnike sa pokvarenom lamom  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

miha

lama je uredu barem dok smo bili tamo ....

šajzika

kolko sam cuo i rj je gledao i na kraju uopce ne prima gas,
izbacio sam dovjicu iz natjecanja, ocekujem bar cugu za to  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

miha

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Hunter

ja se želim zahvaliti Rašiću Anti na besprjekornoj organizaciji.sve je okolo bilo pokošeno,sređeno,klopa obervrhunska,grah i posebo roštilj danas.Svaki tren su bile dostupne sve infrmacije.
Skoro nisam bio na boljem takmičenju!! :pottytrain1:

maverick

Baš mi je drago da ste se lijepo proveli, a meni ja žao sto iz nekih odredjenih razloga nisam mogao biti nazočan
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Ne.,.....nisam bio niti sam se s nekim čuo...meni je doista zao sto sam bio sprijecen....inace organizacija je uvijek plus minus...bitno je druzenje i zahebancija prije i poslije.... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

ma bilo je ok, da se nešto upecalo bilo bi još bolje ali šta je tu je......ispunio kvotu, prvi ulazak u čamac sa preko 1.5 promil  :flasica:   ....kum me zaje.... tako da sam danas bio sam  :violent1:
odbio branik ba autu.....izvlačio auto traktorom iz kanala :uf:  ludnica, ustvari kad bolje razmislim nisam dugo bio na boljoj manifestaciji :toothy12:

tole

još kad bi nagovorio ženu da me pusti na 2 - 3 sata na Dunav..... :laughing7: