Baranja predator cup - pravila i prijave

Autor raso, Ožujak 20, 2015, 11:36:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dus

nije valda da niste imali šta jest !  :eek:
dobro da nisam došao ! kićo je bio trezan !  :rofl2: :stripii: :flasica:

žvorc

poz evo prvo pozdrav ekipi od haciende lijevo ispod oraha,a onda ovako kaj se tice vode i ulova...a jbg na neke stvari se nemoze utjecati, a za sve ostalo cu si dati sutra malo vremena pa napisati kratak osvrt na natjecanje (bez fige u džepu i uljepšavanja),e da i Lale da nije bilo tebe i Kićinog noža neznam šta bi bilo....
Rođen da peca...natjeran da radi...

Hunter

žvorc

Rođen da peca...natjeran da radi...

šajzika

Citat: Kugla  u Lipanj 21, 2015, 20:27:44

Šajzika  :notworthy: hvala na lami, javi kako je.

zavrsila kod majstora, upalio iz prve ali nece bas primat gas a starog nemogu pustit na vodu s tim cudom .
sorry susjed, kod mene je sve bilo uredno, kao i kad si probo ujutro i ljepo je radila, ipak je to tomosaki  :BangHead:
Zao mi je sto vidim da nije uspjela jedna jednostavna stvar, bar pecarose je lako rjesit, daj hrane, pica i ribolovacke price idu same.
moglo je to postat godisnji event okupljanja  varalicaraca na razini drzave,
steta sto je nesto tako perspektivno otislo u vjetar,
bas me zanimaju ostali komentari a i komentar rase  :hi: :eek:
Audentes fortuna iuvat

Stepa

Bio sam na slicnom natjecanju i Raso je bio tamo zna kako je sve proslo  :icon_puke_r: i zasto vise nikad nije organizirano tamo natjecanje :sha:
Trebao je poraditi na tamosnjim propustima da mu se ne ponovi ali ocito nije  :no:
Pozdravljam negovu dobru volju za ovakvom organizacijom koja je puno obecavala, mediski je bila dobro popracena  :icon_thumright:
Steta sto je jedna lijepa prica lose ispricana   :hi:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

rj

voda ima potencijala ....šteta da se ne ponovi natjecanje ....samo na višem nivou ....boljoj organizaciji...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Kugla

Šajzika javi što je, meni se čini da se poštopalo nešto ili onaj leptir u karbu od čoka ako se ne varam
Što kaže Rj bilo bi šteta da se ovako natjecanje ne ponovi, ali uz ozbiljnu organizaciju, jučer sam pričao i sa Direktoricom TZ Općine Draž jako je razočarana i osjeća se izigranom, da se sve popraviti ali biće teško, valja se potruditi i pokušati ispraviti sve jer podrška lokalnih institucija je tu, sad se osjećaju izigranima i štetu će biti teško popraviti ali može se, ajmo zaboraviti sve, bilo prošlo. Valja poraditi na tom ili sličnom takmičenju zašto ne. Nitko nije očekivao kule i gradove, ali ono što je bilo obečano to se moralo odraditi a nije.
Samo druženje je kako sam napisao bilo lijepo. Sve u svemu i voda je dobra, ima ribe, pričali smo sa lokalnim ljudima koji tamo i žive i pecaju, trenutno je malo visok vodostaj i kako oni kažu kad se povuće voda u korito i riba će iz trske u korito.

rj

vidi problem je u ovakvoj vrsti natjecanja ...čamci ....velika površina staze ...ne može se pratit samo natjecanje tako da je teško prikupit publiku ...17 ekipa nije malo ali publike...gostiju gotovo da nije bilo ....tako da mislim da bi kotizacije trebale bit ozbiljnije ...općini Draž uplatit koriščenje vode a ne žicat donacije i mislim da ne bi trebalo bit problema ....nagrade podjelit u postotcima zavisno od broja ekipa ...dakle takmćenje čist financiski interes...

Kugla

Rupe može se puno to nema govora, samo ako se pristupi ozbiljno tom poslu.
A susjed evo ako se ne varam ovo je točan poredak, ako sam pogriješio hebiga
1.Retfala 1
2.ZG team 1
3.Svijet varalica P21
4.HS team
5.Retfala 2 + najulov
6.Vir vobleri- Kićo
Ja bi još Kići dao nagradu za najmanji ulov  :clap2:

rj

da to je poredak .....
P.S. KIĆO NEMA STIDA  :rofl2:

tole

Citat: rj  u Lipanj 22, 2015, 07:15:06
voda ima potencijala ....šteta da se ne ponovi natjecanje ....samo na višem nivou ....boljoj organizaciji...

slažem se, šteta bi bilo da se ne ponovi
....da je bilo propusta u organizaciji bilo je, klopa, nije se imalo gdje kupit cugu, muka sa prilaskom čamcima obali...ali ništa što se ne bi moglo uz malo ozbiljniji pristup popravit...

što se tiče same vode i ulova to je tako kako je, velika voda, izuzetno širok pojas trske koji je najvećim dijelom metar i pol pod vodom, puno okolnih kanala koji su puni vode do  čepa ali se u njima ne može loviti od vegetacije, malo pretopla voda...gomila čamaca koji jurišaju vamo tamo, neke izgledne pozicije okupirane od ribiča koji se nisu takmičili...

ebiga....bit će drugi  puta bolje siguran sam  :icon_thumright:

dravski pecaros

nisam bio ali prvo i osnovno kod takog natjecanja sa zajednicom koja gospodari vodom se dogovara zabrana ribolova za one koji se ne natjecu na jednom dijelu ili cjeloj vodi...ostalo sve je rekla kazala.... :hi:

Lale D.G.O.

Jel netko od vas u kontaktu sa zg tim 1? Nismo stigli razmjenit brojeve. Što se tiče kupa...želim ga što prije zaboravit,treba se odmorit i sutra na šljaku  :violent1:  a što se tiče hacijende...eeee to je već druga priča  :clap2:  :headbang:   :occasion14:

walpy

Kao sudionik nemam više šta za dodati jer je sve rećeno u prijašnjim postovima! Sve je bilo odlićno osim organizacije popratnog sadržaja a koje je bilo obećano od strane organizatora! Mislim da je organizator bio na nivou petogodišnjeg djeteta!
Žao mi je ljudi koji su potegli više stotina kilometara a na kraju pobjegli glavom bez obzira da više ne gledaju organizatora!!!!
Druženje i zezancija....... sjajno! Šteta da nisu došli još mnogi koje sam oćekivao!
Lale.....skidam ti kapu na strpljenju i živcima koje si pokazao u najtežim uvjetima! Za informaciju,Lale je kuhao grah od nićega i to mu je bio prvi u životu a dva puta je pokušavao roštiljati i okretao meso na žici sa rukom jer nije imao vilicu! Na rukama ima tragove opeklina nekog stupnja a dlake više nikada neće ni imati!
Uglavnom sve je bilo super i još jednom hvala svima na super druženju osim jednom!
Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.