Skupština Zajednice ribolovnih društava Osijek

Autor šime, Ožujak 20, 2015, 20:19:45

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Malo novih i povjerljivih informacija o dogadjanjima s starom zajednicom...
Kaze nedostaje 400 ribolovnica...sto moj drug kaze 400 x 450 kn jeste jednako 180 000 kuna
Pa ti zavrsni racuni pa fiktivni racuni za opravdanje troskova...pa sto sličnih i dosta kaznjivih djela....nadam se da rukovodecem kadru kad procita ovaj posto bar ako nista nece biti dobro...a i prica se o nekom slijedecem saslusanju za 3 mjesec 2016
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

čuo sam i ja da idu krivične prijave protiv tri osobe
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Ja sam čuo da ce samo jedan nahebati...ali kakva nam je drzava mozda se i izvuče kao i vecina lopova
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

400 ribolovnica, ma to nije nista, dobice packe i morat ce obecat da nece vise nikad :stripii:

miha

od 1.1 reprocitet više na važi ... a ribolovnice za zajednicu osijek ...društva koja nisu dužna moči će podići ribolovnice i prodavati ..a društva koja su dužna morat če podmiriti dugovanja i onda zadužiti ribolovnice i prodavati svojim članovima ...šta se desilo ništa idemo dalje sa klopm i cugom ...

maverick

Nisam upućen zadnjih dana....Drustva ce prodavati dozvole....bez postojanja zajednice... :sha:

miha

da stečajni upravitelj je tu ...društva koja nisu dužna podižu svoje dozvole i prodaju ...a društva koja su dužna podmiruju dugovanja i zadužuju dozvole i prodaju iste...kaže slavonski radio i (gospodin koji se javlja svake nedjelje u eter)....više o svemu u narednom broju lokalnih novina ...

maverick

Stvarno postaje smiješno....i vi se meni smijete kad kazem da necu kupiti dozvolu kod tih papaka... :uf:

maverick

U principu da...a ona drustva koja se zalazu za neki boljitak trebaju se profilirati iznad drugih i dobili bi zdravu konkurenciju  :thumbsup:

pajdo77

mislim da će tu biti po onom principu "pojeo vuk magare" i nikom ništa. Kako Miha kaže opet će ista klapa dangubiti i čekati da netko donese lovu za dozvolu i svađati se tko će od njih za taj iznos morati jadan do pijaca po namirnice za čobanac a ja si (vjerovatno ne jedini) bukvalno moram negdje drugdje zakinuti da bi mogao kupiti dozvolu. Svi od vrha vlasti znaju šta se godinama i kako se radi i nitko na robiju a mene će ti lopovi na stup srama jer ću pecat bez dozvole. Pa neka,i to je za ljude ali ja im lovu ne dam. :hi:

umpahpah

Opet ne mogu da se ne upletem!!! malo mućkanja glavom ne bi škodilo a ne ko maxim po diviziji!!! znači,dosadašnje vodstvo nema veze sa zajednicom,odrađuje sve stečajni jer je kroz kalkulacije zaključio da nastavkom poslovanja može pokriti sva dugovanja prema vjerovnicima,za što i postoje stečajni upravitelji,nakon toga ta firma,u ovom slučaju zajednica se gasi!!!!

miha

još dugo če te vi izgleda gledati ovo vodstvo (kako kažete bivše)ali čini mi se i sadašnje a i buduće ....

maverick

Citat: umpahpah  u Prosinac 27, 2015, 09:39:55
Opet ne mogu da se ne upletem!!! malo mućkanja glavom ne bi škodilo a ne ko maxim po diviziji!!! znači,dosadašnje vodstvo nema veze sa zajednicom,odrađuje sve stečajni jer je kroz kalkulacije zaključio da nastavkom poslovanja može pokriti sva dugovanja prema vjerovnicima,za što i postoje stečajni upravitelji,nakon toga ta firma,u ovom slučaju zajednica se gasi!!!!
Znamo da je tako, ali sta su pecarosi dobivali do sad od iznosa koji su dali za dozvolu, recimo na otvorenim vodama vise manje nista...A sta ce dobiti sad...kad ce novac koji se do sad krao ili dijelio ili kako god mi to nazvali biti preusmjeren na vracanje duga...to znaci da opet duzi period necemo dobiti nista...ili ce i dalje vodu cuvati volonteri a poribrljavati stanari Sjenjaka kad im dopizdi akvarij s ribicama pa istresu u Dravu.
Nas sve bi trebalo zanimati ...ŠTO DOBIJEMO ZA IZNOS NOVCA KOJI DAMO ZA DOZVOLU...jasno nam je da dosad nismo dobili nista osim devastiranih voda ...ne vidim na ovaj nacin ni da ce nam se nesto promjeniti u bliskoj buducnosti...Daj boze da se varam...

tole

sunce ti jebem, ovo je sapunica na kakvoj bi nam zavidjeli i Meksikanci.... :takoje:

...neko će opet gulit krompire  :stripii: