Skupština Zajednice ribolovnih društava Osijek

Autor šime, Ožujak 20, 2015, 20:19:45

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šime

21. 03 2015. u 10 sati u Josipovcu trebala bi se održati skupština zajednice ribolovnih društava Osijek .Koliko mi je poznato jedna od toćaka dnevnog reda je izmjena Statuta.
  S obzirom na temu zasjedanja skupštine , trebalo bi biti vrlo zanimljivo s obzirom da je u pitanju Statut .

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: šime  u Ožujak 20, 2015, 20:19:45
21. 03 2015. u 10 sati u Josipovcu trebala bi se održati skupština zajednice ribolovnih društava Osijek .Koliko mi je poznato jedna od toćaka dnevnog reda je izmjena Statuta.
  S obzirom na temu zasjedanja skupštine , trebalo bi biti vrlo zanimljivo s obzirom da je u pitanju Statut .

ma to sa statutom je formalnost..ništa se za nas tu nemože mjenjati...

šime

umpahpah

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: šime  u Ožujak 20, 2015, 21:44:05
Statut je osnova rada zajednice.
svi mijenat moraju statu radi toga sto mora postojati likvidator udruge ako slucajno dođe do gašenja pojedinog društva..to je osnovna promjena bar su tako kod nas rekli na skupštini....tak da neznam sta ce tu mjenjati danas

miha

ma bitno da ima  :flasica: :pije: :occasion14:  nema figurice za žderačinu ....

maverick

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Imao sam neku viziju kako se taj problem može rijesiti...sad je to definitivno ravno nuli...jedini izlaz u svemu ovom vidim u bojkotu svega sto oni predstavljaju...

ibro dirka

Katastrofa, nisam mislio da je toliko jadna situacija i da je takav zatvoreni krug vodstva na drugoj točki mi je bilo jasno da nema smisla se uopće trudit razmišljat o ikakvim problemima i riješenjima nego drmnit koju i čekat papicu...vidjeh poglavicu da je otišao nakon 3. točke dnevnog reda tako da je vjerovatno bio očaran kao i ja a možda i više...

maverick

Način na koji se to sve vodi ogadio mi i onaj čobanac sto je Simba kuhao...i valjda je to danas tamo jedino i bilo dobro, ali sam otišao...Taj princip koji imaju...ja sam predsjednik, ja sam likvidator ja sam vam sve a vi ste tu da nemozete bas nista...zalosno i sramotno...na nama je ono da uradimo sto mozemo...bojkotiracemo sve sto oni znace i ribocuvarsku sluzbu i kupovinu dozvola i sve ono sto njima puni privatni đžep...kad je rekao da 25 ribocuvara 24 sata nadzire Dravu kad mi se noge nisu odsjekle...i najveci moment je sto sam nakon toga otisao izvaditi čamac zbog servisa kad ono prolazi ribočuvar....Kao u vrijeme osamdesetih kad je dolazio Tito a policijska kontrola bila pojačana  :pirate:
Nisam do sad nikad bio da se nesto drasticno mijenja, nisam nikad bio protiv pravila ali ovim lopovima ne treba dati vise ni jednu jedinu lipu...7.5 tona šarana za poribljavanje...pa nabijem ih 7.5 puta po onoj cijeni koju su platili

šime

Maverick , iznimno mi drago što si bio na ovoj lakrdiji od skupštine. Sam si vidio o čemu se tu radi .Pa pitam sve one , (a znam di ti prate ovaj forum)koji su bili na toj skupštini , gdje Vam je savjest i odgovornost . posljedice ovih koje vode zajednicu su već pomalo vidljive , a glavnina problema tek dolazi.
   Maverick otišao si revoltiran ,ali trebao si još malo ostati da čuješ onako malo stidljivu izjavu , koja glasi otprilike ovako: "Trenutno  (u ovim trenucima), otvoreni dio Dunava u granicama
Kopačkog rita je je ostao bez nadzora , naime JU "Kopački rit" ostala je bez prava nadležnosti kontrole tog dijela Dunava"
   Zapravo nitko ne vodi brigu o krivolovcima i ostaloj bagri od lopova u najgorem trenucima (pripreme ribe za mrijest) u dijelovima največeg mrijestilišta ribe u Europi. Evo dokle ide ljudska glupost . Zapravo kolaju priče da sva lopovska bagra i jedne i druge države haraju u ovim trenucima na tom području, dok nema pecaroša i renđera.
   Čovjek pomisli da ne može biti gore od dosadašnjeg ,ali odmah dođe potvrda da može i gore od dosadašnjeg.
   Na pomenutoj skupštini mislim , da 80% tamo prisutnih nema pojam šta se tamo dešava i priča , zapravo to ne razumiju..

dravski pecaros

Citat: šime  u Ožujak 21, 2015, 21:12:48
Maverick , iznimno mi drago što si bio na ovoj lakrdiji od skupštine. Sam si vidio o čemu se tu radi .Pa pitam sve one , (a znam di ti prate ovaj forum)koji su bili na toj skupštini , gdje Vam je savjest i odgovornost . posljedice ovih koje vode zajednicu su već pomalo vidljive , a glavnina peoblema tek dolazi.
   Maverick otišao si revoltiran ,ali trebao si još malo ostati da čuješ onako malo stidljivu izjavu , koja glasi otprilike ovako: "Trenutno  (u ovim trenucima), otvoreni dio Dunava u granicama
Kopačkog rita je je ostao bez nadzora , naime JU "Kopački rit" ostala je bez prava nadležnosti kontrole tog dijela Dunava"
   Zapravo nitko ne vodi brigu o krivolovcima i ostaloj bagri od lopova u najgorem trenucima (pripreme ribe za mrijest) u dijelovima največeg mrijestilišta ribe u Europi. Evo dokle ide ljudska glupost . Zapravo kolaju priče da sva lopovska bagra i jedne i druge države haraju u ovim trenucima na tom području, dok nema pecaroša i renđera.
   Čovjek pomisli da ne može biti gore od dosadašnjeg ,ali odmah dođe potvrda da može i gore od dosadašnjeg.
   Na pomenutoj skupštini mislim , da 80% tamo prisutnih nema pojam šta se tamo dešava i priča , zapravo to ne razumiju..
ovo si u pravu šime ne samo tu nego opcenito velika vecina ljudi nezna sta se dešava