Skupština Zajednice ribolovnih društava Osijek

Autor šime, Ožujak 20, 2015, 20:19:45

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Ma ko kmeči, bemte, nego nisam skontao što Šime govori, što se konkretno događa i što su njegova rješenja

kobac

dobro bez ljutnje-hihi
nego meni sad niš nije jasno-šta se sad desilo na tom sastanku i šta se konkretnog očekuje???????????
nemojte u šiframa nego konkretno!!!

maverick

Ne znam na koji sastanak misliš...ali zajednica odlazi v rit...ili u stecaj kako je rukovodstvo zamislilo ili u likvidaciju ...ne znam tocno koja ce biti procedura. Isto rukovodstvo je izabralo odredjenog gospodina na kojeg je osnovana nova udruga koja ce pokusati preuzeti upravljanje nasim vodama.....Po zakonu to bas i nije tako moguce....Sad se javljaju svi koji kao nesto vise znaju...mada svi nesto uvijaju i pakiraju u neki celofoan.....Ustrojena je i ribocuvarska sluzba....s 4 ribocuvara a ciju ce vodu cuvati...tko ce im dati pravo...to samo oni znaju....ja inače ne bih smio ovako pisati....ali ne znam...nekako ne mogu to vise trpiti...ne smeta me ni licemjerje, ne smeta me ni sto ce isti ljudi stojati iza nove udruge a taj novi ce biti stativa...ili mozda zato sto se nije bavio s tim poslom do sad ili mozda zato sto je tamo postavljen jer radi u javnoj ustanovi...nemam pojma ...
Mene samo smeta sto ce opet voditi...isti ljudi necu reci losi ili dobri...necu reci lopovi ili posteni...vec ljudi koji NE IDU NA VODU... i o problemima koji se tamo nalaze samo cuju od ribocuvara...ili pecarosa koje susretnu....i to moze biti stid i sramota i njih i nas
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Citat: Kugla  u Rujan 20, 2015, 20:05:30
Eto nisam jedini koji ne kuži šta se dešava, ali nema veze, previše svojih briga da bi se sekirao oko drugih

Ne znam sta bi se vise trebalo kuziti kad je informacija i ovako malo....a oni se uredno ...sto kaze Miha oglasavaju na radiju...a hebem te zivote...ovo je gora sapunica nego s ovim imigrantima
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šime

Kugla i ostalima ponavljam jedno ovo nije mjesto da se ovako javno prezentira što i kako ,ali s obzirom da imam iskustva u tim vodama SAMO NUDIM POMOČ I SMJERNICE ODAKLE DA SE KRENE, naime već davno sam napisao da već cijeli niz godina vodim jednu udrugu ( dva mandata),ali udrugu koja je zasnovana na međusubnom povjerenju (mislim na članove) , časti i poštenju .
U današnje vremenu kada se laže , krade,  vara i sve ostalo ne treba mi pecanje i vožnja čamca sa tim stvarima, barem da radim ono što volim( pecam 9 čestiti bez ikakve primisli da sam ili da me netko prevario.
Evo to su stvari odakle se mora započeti.
      Još jednom ponavljam NUDIM SVOJE ISKUSTVO DA SE STVARI POKRENU NABOLJE, a sad neznam više šta trebam napisati ovako javno.
   Treba odabrati nekoliko pravih, prvenstveno časnih i poštenih ljudi koji će lavovski dio posla odraditi .A taj posao vrlo dobro znam kako odraditi ,ali imam previše obaveza da bih se upustio u ovakovo što ,ali vrlo rado ću pomoći.
  Još jednom ponavljam riješenje svih problema postoji !!

kobac

pa dobro zašto se nebi smjelo govoriti o imenima
mene recimo zanima r..... i d........ u kojoj su oni sad kombinaciji i tko je sad taj kao novi čovjek na kojeg se vodi zajednica, tko su ribočuvari i tko će im davati naloge, jer ako nije po zakonu mogli bi i oni dobiti prijave-treba vidjeti šta zakon o tomu kaže

mada su zakoni napravljeni da se krše, a i tko ih uopće poštiva- :rofl2:

šajzika

Ajd da ja priupitam , od 1.10 ribocuvari nemaju nove naloge i nemaju pravo nikog sprjeciti u ribokradji , traziti ribolovnice i svasta nesto
znaci krece opce bezvladje na vodi  ?
Audentes fortuna iuvat

maverick

Posto se forum vodi na meni bolje je ne koristiti imena....da ne bih i ja opet na informativni razgovor  :stripii:

kobac

Misliš, HM zar si već bio na nekom razgovoru- hihihi
To bi trebalo značiti da netko gore prati i sluša sta se vodi pise :sad4:

umpahpah

Evo ovako da se priča otvoreno i da se ne kuhaju razne kuhinje ako nemamo sve začine!!! Kratko rečeno da ne seremo bez veze!!! Jednu godinu sam bio dopredsjednik Josipovca,dovoljno da vidim šta se radi po klubovima,znači ZŠRD je najmanji problem,klubovi - udruge su problem,po meni ima ih previše što paše monopolistima ORŠk-u i Dravi,koji će uz Josipovac i JUg 2 poduprijeti zamjensku zajednicu u dolasku do koncescije,znači kad budemo-budete imali veći broj članova od navedenih i kad sa mjesta navedenih klubova (i još nekih manjih koji spadaju u zajednicu) maknete rukovodeće (svi forsiraju takmičenja u sportskom ribolovu na plovak) koliko sam ja vidio kroz tu promociju sporta se ima itekako koristi (bar u društvu di sam ja bio i vjerujem da je tako i dalje) onda se možda i može nešto napraviti,ali onda nema potrebe jer sadašnje rukovodstvo više ne može biti na čelu nove zajednice,a novo rukovodstvo će,ako ne reagiraju (ispravni klubovi) na skupštini, opet biti izabrano među vodećim klubovima i opet ćemo imati nešto protiv čega se borimo!!! Mada po meni problem koji je ugasio sadašnju zajednicu seže davno davno prije nekih klubova koji je čine al se rupama u zakonu to sve moglo krpati što je sad došlo do zida i eto nam rezultata!!! Za novu zajednicu je bitno da budu pametni ljudi koji neće dozvoliti da se zajednca pruža više nego što može!!! Pozdrav!!!

kobac

A kako je došlo do dugova i zbog čega su oni uopće pa se sve raspada

umpahpah

navodni dug, (ribočuvari mu skinuli vrške,on tužio zšrd jer nema čime raditi pa traži odštetu) je nastao prema nekom ribaru sa kojim se jako dugo sudi( jednom dobije zajednica pa se ovaj žali i obrnuto)al je on blokirao račun i tu je sve počelo!!!

maverick

Ribar i odsteta za mreze....ribocuvar koji ih je tuzio za uvredu...i povrat sredstava dobivenih iz nekih fondova...nitko nije azurno podnosio izvjestaj...pa dobili da vrate nazad...Nadalje...poslovanje dugi niz godina preko krivih ziro racuna jer je godinama zajednica u blokadi nosi ozbiljan teret rukovodstvu i to je krivično djelo. Jedan od načina da posluju je da rade na taj nacin...svjesno...nesvjesno...ne bih u to ulazio....
Ako je taraba...onda ok...tarabi i pusti druge da rade taj posao....

Debeli šef

solidna količina muljačine i neodgovornosti.

šime