HIDEA

Autor grga, Ožujak 24, 2015, 22:11:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

grga

nađoh na njuškalu hidea  motori  navodno kopija jamahe,vjerojatno nešto kao parsun  :sha:

maverick

A ne znam odakle se pojaviše...vjerojatno netko malo ispipava trziste
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Prvi put čujem... :eek: jesi siguran u tu informaciju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mariorhr

Koliko ja vidim tih Hidea motora ima po Italiji i ne čine mi se baš nešto extra jeftini, 9.9HP = 1.600 ojra

Al das ne odem sad van teme Parsuna

maverick

:ok: Nisam znao..odlično..zdrava konkurencija ali cijene su onaku...više nego pristojne  :ok: Pa evo i nove teme , zasebne

Kugla

Nisam preračunavao, onako na brzinu onaj od 15 ks nekih nešto između 17-18 tisuća kuna pa nije to baš pristojna cijena, parsun je tu bolji zar ne  :ok:

maverick

Da pristojna cijena, s obzirom da 15 ks vise nije na akciji na kojoj je bio prosle godine , ali jos uvijek je debelo povoljniji i svakako provjereniji

šajzika

isto je bilo tako i kod parsuna, nepovjerenje
treba uzet par komada i vidjet kako ce to kod nas funkcionirat, sve do tog nemozemo davat svoj sud
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Šajzika sud nisam ni davao, samo komentirao cijenu  :ok:

šajzika

ma sve OK  :icon_thumright: , nisi me sskuzio
rjetko tko ce kupiti motor jer je to ipak puno novaca a kod nas nepoznata marka.
tako je bilo i sa parsunom a realno jos uvjek su ljudi jako jako skepticni iako su se motori pokazali sasvim OK 
HIDEA treba par godina na vodi kod nas odradit pa ako se pokaze  moguce da krene neka veca kupovina tih motora :thumbsup:
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Slažem se sa tobom, možda je sasvim ok motor, kao i parsun.
Tako su naši ljudi skeptični bili i prema korejskim proizvođačima automobila pa vidi sad kako kotiraju na našem tržištu.
Tako će biti i sa Vanbrodskim motorima