DOK

Autor mossi, Ožujak 26, 2015, 15:40:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hunter

laste obično odlaze na jug krajem 8 mjeseca u afriku jerbo ne podnose zimu,lasta na području balkana ima par podvrsti od koja je največa afrička pčelarica,ona zna napraviti velike štete na košnicama pčela pogotovo u vrijeme kad izleču mlade matice na parenje...
ove laste od 15 cm dolaze na svoje tek kad se voda izbistri i temperature padnu ispod 10 c!

TopMix

"...ove laste od 15 cm dolaze na svoje tek kad se voda izbistri i temperature padnu ispod 10 c!..."
Znači, kupio sam ih u pravo vreme...sad će to brzo...

mrjr

Pecam puno na laste.Zima,leto,...nije bitno.Zbog "stidljivije" vibracije,kažu dobre su za bistru vodu,ali dobre su one uvek,bez obzira na bistrinu vode.Samo, po mutnijoj vodi treba forsirati tamnije dekore danju,a drečavije sa šljokicama noću i ove od 15cm sigurno neće biti ignorisane.Po bistroj vodi što prirodniji dekor i noću i danju.

kockar

Poslednji stari Spickey kog imam, prosle nedelje sam ga u vecernjem izlasku montirao na 14 gramsku glavu i ulovio smudja na ravnomernu vucu uz obalu, kao voblerom.
Potom, u dnevnom izlasku, prebacujem ga na 50 grama i na njega dobijam dva smudja:

A onda u petak prebacujem na 50 grama plus visak od odlivanja i hvatam jos jednog smudja i soma od 10,250 kg.
Predvez od 0,70 je pokazao svoj puni smisao, izdrzao je, ali dobrano iskrzan, standardnih 0,40 mm pitanje da li bi izdrzao,
a taj som nije nista posebno velik.

Shed je zavrsio u vitrini uspomena, iscepan, zasluzio je:

Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

vedro

Ja ga bas pokusavam forsirati ali nece ga iz moje ruke :uf:

mata postar

ocito ti bas neide  :stripii:

Stepa

Zadnjih dva tjedna Spickey 11 radi čuda male udice i laganini,veceras opet ubitacan i jebeno lovna guma.
Dok je definitivno (kao i do sad) pogdio sa oblikom,tvrdocom gume.
Mekana guma a opet dovoljno cvrsta da izdrzi sva tuckanja i drljanja po preprekama na koje nailazimo.
Pike Shad isto zadovoljio :ok:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Hunter

meni je pike shad trenutno u top 5 postavi.dok je totalno fulo ime! :tongue3:

Mudri

Ove laste definitivno nevaljaju,slinavci ih vole.....

DOK

Laste su čudo od mamca, tko god ih je svrstao u tzv. "No-action" gume, pojma nema koliko akcije one prave ! Samo ih prezentirati na pravi način !

Zahladilo je i polako stiže vrijeme debelih, pa uzmite i veće mamce, evo jedne debele od sinoć, pikeshad 17 na 7/0 udici i 10 g glavi, lerovanje uz obalu, riba je kratko polegnuta na lišće radi fotkanja, pliva i dalje.

ps

Dok, molim da se obnove zalihe guma kod lokalnog distributera u Dalju, :stripii: danas je ostao na dvije vrećice, unaprijed zahvalan :hi:

DOK

jučer na vertikali je bio DAN UDARACA U GLAVU; e to ćemo danas promijeniti...

Hunter

gledam slku i kontam,danas ces imati dan udaraca u rep! :toothy12:
bogami da sam nekidan to imo bilo bi vise rokenrola!

Stepa

Vidio danas uživo PERVERZIJA oduševljen,onako malo kad ti je dosadno pustiš vetikalicu pa put putuje moj đig putujem i ja :icon_thumright: :ok: :hi:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

pajdo77

Vidiš ti vraga,ovakve glave ni vidio nisam,jel se tu onda stavi onaj prsten i vorm udica kakva ti odgovara?