DOK

Autor mossi, Ožujak 26, 2015, 15:40:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Novitet Toby Shad 14  :ok:
Dugačak, a sitna vibra!

Vrana

Cold and Ugly

maverick

Zanimljiv koncept, nisam jos isprobao  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

što Dok nema ovdi svoju temu ? šteta da nevidimo novitete ...varalice su mu odlične
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

bb

maverick

Citat: rj  u Ožujak 26, 2015, 18:41:48
što Dok nema ovdi svoju temu ? šteta da nevidimo novitete ...varalice su mu odlične

Mislim da nije ni registriran na forumu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

mossi

mossi

Tekst je u potpunosti preuzet sa VARALICAR.COM http://forum.varalicar.com/viewtopic.php?f=74&t=6648&start=580

Kao što to već 10 godina nudimo u drvenom programu, potrudili smo se da i
naša paleta silikonaca bude široka u pogledu vibracije, pa evo da još jednom napravimo podjelu prema tome:

-za one što vole krupnu konstantnu vibru i love u toku : turbo G i turbo F

-za one što vole krupnu vibru u tekućoj i mirnoj vodi: turbo S

-za one što vole osrednju vibru: Spickey i Pikeshad

-za one što vole nešto sitniju vibru: Trigger i Dok's Twist

-za one što vole baš baš sitno: Toby

-za no action fanove: Lasta i Vertico

-za bassolovce imamo raznih bass kreatura i glisturina,

... onda čudne kreacije tipa coffa i frogtaila ..... itd ...itd

Kome to nije dosta, e hebi ga, taj ne zna što hoće.....

DOK

Eto me, snašao sam se oko registracije, zahvaljujem na otvaranju teme, ako ima bilo kakvih pitanja vezano za naše mamce - tu sam !

Konkretno mamac Toby Shad nastajao je nekih pola godine, radile su se 3 verzije, usljedilo je testiranje na vodi i ova verzija koju vidite na gornjoj slici je finalna, dakle nema više mjenjanja. Videoclip pokazuje sitan rad malog repa koji se prenosi niz cijelu dužinu varalice, ako pratite rad udice vidjet ćete male otklone.

Koja mu je namjena ?
Na moru za brancina i slične predatore.
Na rijekama za smuđa i to:
- odličan je za vertikalu, jer je rađen od meke mase i ponaša se slično kao lasta u izdizanju i propadanju.
- zahvalan je za montaže sa skrivenom udicom - bilo da se radi o karolina ili texas stilu, ili pak montaži na banana jig udicu sa federčićem, parkirate se uzvodno od panja i nervirate smuđa dok ne zagrize (preduvjet je dakako da ga ima)
- dobar je i za letargične dane na klasičnomjig sistemu !

bb

Oće bit manjih veličina

DOK

14 cm zvuči malo podugačko, ali za ovakvu vrstu mamca - to je sasvim uobičajena veličina, samo se treba na to priviknuti.
Da, bit će i manju, trenutno je u izradi kalup od 10 cm, al teško mi je reći kad će biti gotov, jer sa majstorima se nikad ne zna !

raso

Citat: bb  u Ožujak 28, 2015, 09:48:26
Oće bit manjih veličina
Pročitaj ponovo za koju tehniku je namjenjena varalica, kraća se može pokazati kao lošija varijanta.

bb

Meni treba za moju tehniku,a to  je mušičarenje malim silikoncima bez otežanja

raso

Za to ovi silikonci nisu