ELEKTRO PENTE

Autor mossi, Prosinac 13, 2012, 16:05:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A sto tebi treba isto...ili....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Prcku treba! Moj šljaka uredno!

maverick

Osapiana ima u nekoj trgovini na moru, a ovih...po manje od 200 eura se moze uredno naruciti...ako naruce dvojica dostava je puno jeftinija....Meni je dilema ...da li se isplati uzeti te kineze za toliko love...ili ipak dati duplo za minn kotu....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Zvali smo tu trgovinu (negdje oko splita) i dosta slična stvar kao i kod škare, imao je na lageru samo slabije odnosno šta je ostalo od sezone i do proljeća ništa! Treba pripaziti kod kupovine tih kineza da ima na raspolaganju rezernih propelera jer čestro stradaju !!

maverick

Čitam po drugim forumima....kazu da je minn kota jača od kineskih iste snage...da manje trosi...ne znam koliko tu ima istine...A meni ne treba za svaki dan pa da mora biti nesto bas najskuplje

prcko

bas tako kak mlb kaze  nista do proljeca a onda ak nebude osapiana uzet cu minn kotu i gotovo.. :pirate:
osapian mi zapeo za oko provjeren je,dobar a 1000kn jeftiniji od minn kote a oni  no name jbg nisu mi sigurni ...
a za trgovce necu komentirat prodaju sta nemaju i ovi u osijeku i splitu.. :pottytrain2:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

im84

Pokazali se kao odlični. Imao sam istoga. Sada također idem na Haswinga.
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Danas mi šajzka bacio uho na onog parsuna iz Slovenije...malo sad čitam po forumima...kazu svi da je bolji i od vecine kineza i da je kopija te yamahe 26. Yamahu sam probao i ide bolje od svih u klasi 55 lb...bas mocan stroj samo kod nas je kao i sve drugo brandirano poprilično skupo za nase uvjete...E sad tko ce biti pokusni kunic za tog parsunčiku  :stripii:

maverick

ljuska

e da je još povrat poreza ko nekad :stripii:

maverick

A tko zna mozda je i bolje ovako  :stripii:

šajzika

nisam ni znao
65lbs 12v , i jos pristojna cijena

ako neko trazi mozda mu bude zanimljivo

15 eur dostava i motoric 180eur

https://www.angel-domaene.de/angel-domaene-elektromotor-lynx-12-v-65-lbs--15480.html
Audentes fortuna iuvat

im84

Cijena je odlična. Još ako je kvalitetan kao Haswing  :ok:
#foxrage
#fox_rage_fishing

šajzika

znam da mibić puno koristi tog haswinga (osapian) i da je jako zadovoljan ,
gledao sam neki video top 9 el motora za 2017  i haswing je medju njima ali sa nekim drugim modelom (protruar 24v) tako da sigurno znaju sta rade.
pitanje je u kojoj kineskoj tvornici se ovi sastavljaju i samo stave drugaciji oklop i naljepnicu

najgore od svega sto neko mora kupiti i  isprobat pa ako se pokaze dobro  vojska drugih ce kupiti jer sto i sam kazes, cijena i snaga su super  :ok:
Audentes fortuna iuvat