yamaha

Autor Darko, Studeni 17, 2012, 00:08:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ljuska

idem pogledat yamahu 20 2t jel ima neko iskustva sa tim motorom i na što bi trebao obratit pozornost

maverick

Jeli autolube ili ne
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

mislim da nije ,2003 je god

maverick

A vizuelno ces vidjeti puno toga, poslikaj izbliza kad skines kapu...vidjeces u kakvom je stanju peta...jeli negdje nesto farbano...upali...to je najbolje da vidis kakav je motor
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

http://www.njuskalo.hr/vanbrodski-motori/yamaha-20ks-oglas-14400725

možda je to ovaj , origin model , nepoderiv ali malo više pije  :uf:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

ljuska

da taj neću imati više od 15-20 izlazaka na vodu godišnje pa se nadam da gorivo neće biti problem  jel ide potrošnja ispod 10 lit. okvirno jedan dva ribolovca recimo na orašju

šajzika

Ima sestricna taj model samo sto je 25 ks.  idu na vodu 2 ili 3  puta preko ljeta jer to trosi ko sumanuto. Steta bacat novce kroz auspub.Mislim da su spominjali 12l mozda i vise.
Kolko ti ljuska ocekujes da to pije ?
Audentes fortuna iuvat

ljuska

neznam moj domet do sada tomos 18 :uf:

maverick

A pogledaj dobro...ako je u pitanju motor sa linka...cijena je bar duplo veca od onog sto doista vrijedi....za 1000 eura nadjes polovnog parsuna 15 ks koji je 4t motor

šajzika

Citat: ljuska  u Veljača 12, 2015, 20:38:52
neznam moj domet do sada tomos 18 :uf:
eh sad . dodaj si komotno koju litru na to.

koliko ides na vodu ?
trenutno i sam imam motor koji toliko puno pije i zao mi goriva i novaca pa mi nepada ici na vodu cesto.

parsun 15 sto maverick kaze je super stvar. jeftin a mali potrosac.
moj sljedeci izbor kad se rjesim svojih muka

Audentes fortuna iuvat

ljuska

moj prvi odabir je tohatsu 18 razmišljam i o parsunu  trenutno nemam svoj čamac iznajmljujem ili posuđujem čamac pa mi sa dvotaktnim praktičnije

ljuska

Citat: maverick  u Veljača 12, 2015, 20:39:03
A pogledaj dobro...ako je u pitanju motor sa linka...cijena je bar duplo veca od onog sto doista vrijedi....za 1000 eura nadjes polovnog parsuna 15 ks koji je 4t motor

okvirno cijena bi bila 1000 eur za yam

maverick

Ako je odlična, onda je to neki maksimum....za 1000 i koji euro ispadne u kompletu i nekakv čamcic i motorić...za malo više...pa si onda samostalan..no ta yamaha je po meni bolji izbor nego tohatsu 18  ks

ljuska

pratim sve moguće oglasnike ali u kompletu što pronalazim je sa gumenjakom recimo ovo http://www.njuskalo.hr/gumenjaci/prodaje-se-gumenjak-hp-35-oglas-13556579 kod vas tu na dravi i dunavu ljudi dosta traže

šajzika

njuskalo je vise lista zelja nego realnih cjena  :icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat