yamaha

Autor Darko, Studeni 17, 2012, 00:08:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Samo se nemoj zalijetati... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Mene sve nešto češka četrdesetka  :uf:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Ta meni treba tebi je dosta i 25!  :toothy12:
A jedna stoji na vezu pored, kupljena kad i moja, radi kao švajcarac!  :notworthy: :ok:

ljuska

molim vas što znače oznake dmhos radi se o 20 2t može i koja rijeć o tom motoru i koja je razlika od orgin

maverick

mh-ručni start
0-automatsko mijesanje ulja
s-kratka osovina
c i d su modeli...a sta je razlika...ne znam tocno...osim mjesalice za ulje...u osnovi bi to trebali biti isti motori ali nisam siguran....origin sam radio samo 25 a tu 20 imamo samo jednu tu kod nas na dravi kod dida Šimeta....mislim da je kupio kad je otisao u penziju...i znam da nikad nije napravio ni jedan servis na njoj a vozi se  :ok:
I znam da su oba motora solidni potrošači

ljuska

hvala meni svejedno koliko troši ja uvijek točim za sto kuna :uf:

umpahpah

imas 3 tu kod nas !!! Šime,Želja i Puki!!! sve tri u 100 metara

maverick

Da...na njih sam zaboravio...sam sam Šimetovu zagledao ljetos na plaži  :ok:

ljuska

sutra bi trebao ići po yamahu 20 motor nije uveden u plovidbenu dozvolu navodno ima račun od kupovine,  dali je to meni dovoljno za registraciju

maverick

Kupoprodajni ugovor...i orginal racun...s tim sto ako nije bio uveden nigdje...sto je malo nemoguce za to godiste...trebas imati ugovor s onim likom na cije ime glasi racun

ljuska

radi se o drugom motoru 2008 g kupljen na firmu i stoji konzerviran

maverick

Na koju firmu...nemoj da bas ispadneš naivan...nagledao sam se dosta takvih... :ok: a ono kompletna generalka i blok je čak ofarban...mislim ne mora da bude tako ali bude dosta često...

ljuska

gle onda ja tu ništa ne mogu ako se to tako napravi  motor nije sa mora tu je u mojoj okolici

maverick

Pogledaj, raspitaj se..tko zna mozda je sve ok...ako ti nije da si siguran samo ga na krupno poslikaj pa okači slike...sto očiju uvijek bolje vide

ljuska

jesi ti sreo nekog koga ne poznaš  pa da ti iskreno kaže da motor ima 500 sati svima u oglasniku motori imaju maksimalno 30 do 50 sati  možeš mislit