yamaha

Autor Darko, Studeni 17, 2012, 00:08:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

:eek: 1.50 kn po danu...vidi vedro...nitko me ovako nije šokirao danima  :stripii:  A sad malo ozbiljnosti....sto se tiče procjene i placanja osiguranja...osiguravatelj nudi opciju da malo podignemo cijenu plovila i cijenu motora, no u momentima kad dolazi do isplate trazi se stvarna vrijednost motora...ono cijena na racunu pa porve godine -20 posto pa druge minus 10-15 pa ostale po 5...pa do neke vrijednosti....isto tako je i s plovilom....tako da te tu malo zakinu ali dobijes dobar dio0 stete...ako ide popravak moze se dogovoriti cijeli iznos da se plati majstoru po predračunu i jako bitan je ovaj dio koji je Zrinko napomenio ...u slučaju nesrece sto je uvijek moguce , i ne daj bože da se dogodi oštecena strana ce se namiriti od njih
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Citat: vedro  u Lipanj 25, 2015, 10:17:26
Ja sam platio i manje od 5 posto. Procjena na 28000kn izaslo me 530kn. To nije uipce puno, tocno 1.50kn dnevno.

Isto si tako mogao reći da ti upišu procjenu na 128000kn ili milijun kuna, potpuno nebitno. Upisat će ti što god hoćeš, samo što nijedna ta cifra, tako ni ova što je kod tebe upisana, nema ama baš nikakve veze s mogućom procjenom isplate štete kod krađe. Hoću reći da ako ti, nadam se da neće, netko ukrade čamac i motor, nemoj ni slučajno računati na iznos od 28000kn jer nećeš dobiti ni pola od toga. To se odnosi na polovna plovila i motore.
Iako, u konačnici, bolje išta nego ništa.   
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Cinca

jel ima ko Novu yamahu od 8 konja, kako mu se pokazala i kakva joj je potrosnja?  file:///D:/Users/norele/Downloads/12167550_10201055544106364_1154608677_n.jpg

maverick

Radio servis na par...ok...bez nekih zamjerki...inace nezahvalna konjaza kao i 9.9 .....premala za neke ozbiljnije camce koji mogu glisirati s 15 ks a preskupa za okaciti na drvenjak od tisucu kuna....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Cinca

camac je 6 metara hrastov,za njega mislim da ce bit ok!prakticnija mi je zbog kilaze,one jace imaju skorom 50kg!a cijena nije bas mala sad na akciji ju platio 14800kn

maverick

Pa to napisah da je preskupa za tu namjenu...ali prvi dvocilindras od malih yamaha pa je dosta ozbiljan motor...do penzije si miran ako ne budes zelio nesto vece

Cinca

Mislim da ce ona zadovoljit za duze relacije do Podgajaca ili Bistrinaca,a za krace je tomos 4.5 u pogonu

Mudri

Jesi probo novu pilu na tvojoj lađi,jel ide duplo brže ili kako,kad već imaš tomosakija,možda si trebao nešto jače uzeti..za tu lovu si mogao dobar polovni od 20 ks,četiri takta ,skoro Buhinov ako nije prodan....

maverick

pajdo77

Za taj novac ide Parsun 15 ks. Sada ih ima na vodi i nema puno zamjerki koliko ja znam,jedino što nije Japanac pa su ljudi skeptični.

Cinca

Nisam probo,jer nisam doma,za 10 dana cu bit u Hr pa idem odmah isprobat,mada mislim da mora bit duplo brzi!Nisam htio nista jace uzimat zbog kilaze,nije mi prakticno zbog terena gdje mi je camac odnosno vikendica!jedine opcije sam gledo mercury i tohatsu posto su dosta zdovoljni s njima i ovo drugo me nije uopce intersiralo!

masinerija

Brzo ti to proda druze :P
Filmovi Online
Gledajte filmove u vrhunskoj 1080p kvaliteti s prijevodom online.

maverick

Kod nas se sve brzo proda  :uf:

Cinca

yamaha 5 konja novi model kakva su vam iskustva s njim!

maverick

Mislis na bijelu kapu ili na najnoviju