yamaha

Autor Darko, Studeni 17, 2012, 00:08:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

bb

Citat: ljuska  u Ožujak 26, 2015, 20:08:41
željezo
mislim čamac,nosač je odličan nemam riječi

dr.Ivo

Trebao bi za kolegu bobinu(ili kako se to već zove) penta je 4 ks gdje ima za kupiti.
Evo i pločice od pente:

No

unimar- rijeka 051 623 263  možda

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Josip

Kolika bi trebala biti kompresija na yamahi 25 ks 2t. Išao bih pogledati jedan motor , lik kaže da će mjeriti kompresiju pred nama pa da ne ispadnemo levati. Znači koje su minimalne vrijednosti a koje maksimalne ako netko zna...

rj

šta ti znači kompresija ? možda su nove karike ...možda aditiv u gorivu ...u oba slućaja pušiš ...kompresija ok a motor u banani
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Josip

Ja mislio da je to nešto relevantno. Na šta treba obraćati pažnju, znam da je bolje da je vožen u slatkoj vodi. Motor po fotkama dobro izgleda, 2001 g je

bb

Najbolje ti je ako moš ga na vodi isprobat.

maverick

Kompresija je od 9.5 pa do 11-12...a sto rece kolega najbolje je isprobati ne samo na vodi vec na camcu kojeg imas...ne treba ti biti zao staviti covjeka i motor u auto i isprobati kako treeba...boja bloka motora treba biti jednolicna da nema nekih smedjih tragova pregrijavanja ili prelijevanje te boje u nijansama da izgleda kao duga....i naravno pogledaj tko je na racunu bio prvi vlasnik...da nije mozda bio na moru...yamahe su nezgodne jer i nakon puno puno sati rada izgledaju kao nove
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

da li na yamahi 20 2t ima nešto kao na tomosu 18 onaj imbus šaraf kojim možete zategnut motor dok dodaš gas da ti ne zakreče motor

maverick

Trebalo bi biti ali nisam nikad imao takvu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

ne mogu skužit gdje je, motor se jako lagano okreće bojim se dok dodaš gas  da bi moglo biti problema

šajzika

koje ti je motor tocno godiste ? i ako se sjecam to je yamaha 20 ks 2t jelda ?
jel si nasao prirucnik za motor na netu , tamo ima to sto trazis , ako nemos naci ja cu  :icon_thumright:

npr.

Audentes fortuna iuvat

ljuska

imam ja od motora servisnu  i manual knjižicu ali to mi promaklo evo upravo pronašao ključ 10 i riješen problem  :hello2:

ljuska

napokon isproban motor četiri dana vožnje po dunavu i više nego zadovoljan i sa motorom i sa potrošnjom a još mi draže što sam upoznao mavericka od kojeg sam dobio odlične savjete što se tiču čamaca i motora što bi ljudi rekli zna znanje :notworthy: stavio bi i video ali neznam :dontknow: