yamaha

Autor Darko, Studeni 17, 2012, 00:08:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Taj sluzi kad pojedincima potone i čamac i motor  :stripii: ne daj boze da ti koristi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

jel stvarno il zezaš :stripii:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

:stripii: ozbiljan sam, pitaj kuma  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Juzba prijatelju čestitam,  :clap2: nadam se jednoj vožnji kad malo ugrije, prije nego odem na more
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

alexdja

Aj' sad opet da pitam...

Koji protektor imaš? :hi:

Čitao sam da za more ide cink, a za slatku vodu Mg protektor...
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Sve yamahe imaju cink...

alexdja

Pa jel to sad ne valja ili šta?

Meni je skinut, treba da kupim, a u Platneru kažu da nije problem da se naruči...

maverick

Bilo bi bolje da je mg...ali radi i zn posao

rj

Božji sud nas stiže ...opći potop ... :baba:  :baba:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Hemingway

Juzba ..
1.) Cestitam na Yamahi i da te uvijek pouzdano sluzi .. :icon_thumright: :clap2: :clap2: :clap2:
2.) Brate sto nekazes da smrsamo koju kilu a ne da ekstra kupujes motor  :uf:
3.)Uvijek ti "Bistro" sa njim bilo  :hi:
,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

Juzba

hvala Hemi!

a nisam naišao na podatak jel zn ili mg protektor

alexdja

Ma sigurno je cink, nego rekoh možda može da se bira kad se uzima nov...

Hvala. :hi:

Juzba

nemože, al kad radiš servis, trebalo bi moć

šajzika

ajmo ovako , zeza me nekad ona moja 4ks 4t yamahica, i to me zeza kod paljenja, sveukupno bilo 2 puta u 20 voznji
mislim da me cok zeza,
kad radi na leru , onda stenje ,dahce , prducka na auspuh kao da se oce ugasit, kad povucem cok , radi sasvim normalno u leru ali nema pojacane obrtaje kako bi trebalo biti kad je cok povucen ,
gledo sam malo na cok i ako sam dobro vidio to je neka cjevcica sa nekom tekucinom unutra i ima mjehurice zraka. jbga glup sam za ovu novu tehnologiju , jos uvjek sam zaostao na klapni i na sajli .
i tako sam ga drzao cca pol sata , hebavo pod cokom , vadio mu mast jer me nervira i onda je nakon nekog vremena proradio normalno i sve poslje toga bilo ok,
ima netko neku ideju ?
Audentes fortuna iuvat

maverick

To kad je topal ili kad je ladan....