yamaha

Autor Darko, Studeni 17, 2012, 00:08:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

kad je hladan prvo paljenje,
ovo je sad drugi put sto mi se dogodilo , prvi put sam mislio da nisam odvrnio onaj odusak od goriva , pa sam mislio da je prljavstina u tanku i izvadio ono govno sto je upalo, cak sam bio lud i okrenio motor naopacke i izbacio svo gorivo van  :rofl2: :rofl2: :rofl2:
usipao novo , opet je zezalo ali je proradilo nakon 10ak minuta
Audentes fortuna iuvat

maverick

A tako se ponasa i kad das gasa u tom drhtanju....nisi trebao da okreces motor...vec samo malo da vidis to crijevo sto vodi od rezervoara....ima neke prljavstine...nista vise
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

kad dam gas iznad one oznake za paljenje onda se motoric ugasi i moram ponovno palit,
znaci mislis da je bila neka šporkica ?? vidjet cemo.   :hi:
Audentes fortuna iuvat

maverick

A je....sigurno nesto tako...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Šajzika kad daš gas i penta se ugasi..upališ ju i nakon toga normalno radi?

šajzika

nene, isto je stekala, i onda sam pustio da radi i nakon nekog vremena je proradila kak treba,
i  ja sam sumnjao na prljavstinu , posto sipam iz svacega a ona ima unutrasnji tank, al ajd da provjerim na koju foru radi čok.
cudno mi je bilo kad povucem čok uopce u leru nema pojacane obrtaje  :icon_scratch:
Audentes fortuna iuvat

zvona

pa nema ni moja veće obrtaje pod čokom..ali ja kad sumnjam na prljavštinu palim ju pod pola gasa..i kad zvekne nema brige..radi ko sat.. men je u karburatoru bilo pjeska ajoooj..

šajzika

kod mene sa cokom bas cujes razliku u obrtajima, tako da mi je taj dio bio malo cudan ,
ali opet mozda ta prljavstina nije mogla propustit dovoljno goriva, vidjet cemo  :icon_thumright:
prodam yamahu i kupim si parsuna pa mogu  :red_indian: zajebavat  :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

zvona

al moraš kupit novi da imaš garanciju.. :ok:

šajzika

polovna yamaha 4ks 4t je na njuskalu 600 do 700 eura, par godina stara
kod mavericka je parsun 5ks 4t 750 eur, neznam jel sredio na neke rate, al bolje novi motor nego polovni,
jos ako mozes na 3 godine, 36 mjeseci po cca 150 kn  i imas novi motoric.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Danas isprobali Šimicevu yamahu 30 ks na njegovom al čamcu...juri kao avion...Tonyc ima neki snimak pa ce valjda prebaciti...53 km na sat s orginal elisom bez ikakvih korekcija...ubrzanje kao da si u formuli 1  :ok:

Kugla

A to si ti susjed bio, kaže mi kum ja nisam skontao još smo komentirali kako lijepo ide čamac  :ok:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

Brada mi otpala od jurnjave  :stripii:

Kugla

Jednom Šimiću je Biško pravio čamac, ali sad sam skontao ovo je dugi Šimić, ovo je neva od Brumara ili se varam?
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

miha

ručni rad kombinacija nekoliko čamaca (iz radionice Šimić)