yamaha

Autor Darko, Studeni 17, 2012, 00:08:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Ljuska čestitke, neka te dugo i dobro služi!  :ok:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

bb

Jel 2t...pridružujem se ljepim željama

šajzika

da, 2t je. neunistivi  pijanac  :rofl2:

bas sam nesto gledao na jubito-u za yamahu 20 2t i naidjem na ovog kretena

ovog treba dobro ispalijat
Audentes fortuna iuvat

TonyC

Hahhaha , jel ti drago što nejašeš dravskim bespučima sam na " noturnom pijancu " !  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

šajzika

:rofl2:

kad mi bude tesko sjetim se silure-a
sredio sam ja djonia i dotero ga u neku normalu za taj motor iako ispada opet 50 posto jace od yamahe 15 4t (7,5l/h) al robusno bez servisa pa mi to odgovara u jednu ruku .
realno vise hebe cijena goriva nego potrosnja  :rofl2: di je oni 4kn od nekada  :tongue3:
ima sestricna yamahu 25 2t i znam da je bolno , jako bolno, mislim da su na nekih 12, 13 l  :rofl2: tako da jako rjetko koriste taj camac i motor, po meni onda to sve izgubilo svoj smisao, neides na vodu jer financijski previse kosta   :BangHead:  :icon_salut:

ps. svi kazu za tu yamahu 25 2t i ostale 2t yame da su to motori za dva zivota, sad kad razmisljam vjerojatno je , odradi godisnje 2 sata i mozes ga koristit beskonacno  :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

bb

Volim te 2t jake,samo pun gas nikaki ekonomik,ha ha ha ,vole se uljenit.

šajzika

otvoris cep na tanku i vidis kako se stvara vrtlog  :red-card:
Audentes fortuna iuvat

bb

je da je30 ks ali zvuk hmmmm...ovaj mi na kolegu rj liči

šajzika

Maverick kraj njega s ovom maskirnom gay kapom  a tonyc snima :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ja vozim rj puši cigar, pored je Šimić...tu prolazim se 50 km na sat nizvodno...zanimljiva igračka  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

bb

Dobra igračka vrlo dobra...nisam Rupeta vidio 15 god al lice se nemjenja.

maverick

A lažeš da se ne mijenja... :stripii: moras reci da je malo ostario  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

bb

Moraš pazit s riječima znaš da on ima udarac ko fedor

ljuska

dali može za mješavinu ulje shell nautilus jer yamahing ulja kod mene nema :no: ulje u rezervaru stoji dugo pa bi ga htio promjenit jel bi trebao na što pripazit,i još nešto da li ispod crnog poklopca na karburatoru treba biti neki filter

šajzika

Shell nautilus i ja koristim na preporuku majstora .
Ulje u rezervoaru stoji dugo ?? Ne kuzim sta hoces reci . Da mjesavina dugo stoji ili ?
A za druge detalje nek ti neko tko dobro zna da savjet
Audentes fortuna iuvat