yamaha

Autor Darko, Studeni 17, 2012, 00:08:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Sasvim dovoljno, kod mene je honda u zraku i ne sekira me puno :stripii: :hi:

Poslano sa mog NOA_MOVEse koristeći Tapatalk
Audentes fortuna iuvat

maverick

:stripii: Sad se sjetih, šajzikin motor je doista u zraku  :uf: a dovoljno je da podbaciš komad lijepe hrastove letvice i podignes na potrebnu visinu. Obratis pozornost na vijke stege s prenje strane da dobro love tvrdi dio...odnosno plastiku čamca...Ne b bilo loše kad bi sam motor ucvrstio za zrcalo s dva vijka kao sto je i predvidjeno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

znaš da ne volim bušit čamac već imam u glavi neku svoju kreaciju :stripii:

maverick

A ne voli nitko...ali dva vijka kroz zrcalo...dobro silikonirana s kvalitetnom sikom...traju duze nego motor  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

koliko si motora promijenio ako si za svakog bušio rupe pa ti i nemaš krmenu dasku sve sika :rofl2:

Darko

Citat: šajzika  u Travanj 22, 2017, 08:00:59
Pda , plus sto je jedan nas clan zamjenik precjednika :) na neptunu. Nezelim ga imenovat ( Darko) :) pa mu on rjesi vez :hi:

Nemoj širit dezinformacije  :uf:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

šajzika

:stripii: :stripii:

Audentes fortuna iuvat

maverick

Citat: ljuska  u Travanj 22, 2017, 22:06:47
znaš da ne volim bušit čamac već imam u glavi neku svoju kreaciju :stripii:

Nisam bas svaki put šarafio....ali svaki put rupe začepim epofy filerom... :ok:

Debeli šef

dakle čuda da se dese... posljednje pecanje zimus upali mi se kontrolna lampica pregrijavanja na yamahi f15 4 stroke/2008 i blokira, jedva sam se dovukao doma. kontrolni mlaz bio je sasvim ok, ali nije impeler mijenjan pa rekoh možda je polomio koje krilce i štopa.
jučer promjenim impeler, jedan krak bio je odlomljen i našao sam cijelo odlomljeno krilce u kućištu, rekoh ajde to je to.
danas se provozam, mlaz uredan, nekako pritiskom jači ali tanji, kilometar gore-dolje i sve 5.
ulazim do sidrišta, ostavim da radi u leru kad opet upali lampicu! mlaz malo slabiji (na leru, normalno) ali motor vruć. izađem na vodu, opalim po gasu i sve ok. mlaz na punom gasu hladan do mlak, kakav i treba biti. u leru topal do vruć. a kad ju ubacim u rikverc vruć do zla boga.

piše na internetu moguće da ne otvara termostat, da me ubiješ nemam pojma gdje je na njoj termostat. je li moguće da ga nema?
impeler koji smo promjenili je original. nemam više ideja.

maverick

Poslikaj masinu pa cu ti pokazati...skines ga..pa probaj bez njega...gotovo sam siguran da on hebe buve

Darkobozuric

Termostat je na bočnoj strani gdje su svjčice ima mali dekl  kao  5 kuna  gore prema magnetu

Debeli šef

evo slika.

evo i video, baca baš ono, kako treba a ipak se pregrije.
sad sam se opet provozao, ista stvar. dok jurim radi, kad stanem i šuljam se blokada.

a ništa. jurim onda.  :stripii:

kaže mi kolega da je možda čahura, ona što opkoljava impeler. što na toj metalnoj čahuri ima riknuti?

rj

Citat: Debeli šef  u Svibanj 30, 2017, 13:17:56
dakle čuda da se dese... posljednje pecanje zimus upali mi se kontrolna lampica pregrijavanja na yamahi f15 4 stroke/2008 i blokira, jedva sam se dovukao doma. kontrolni mlaz bio je sasvim ok, ali nije impeler mijenjan pa rekoh možda je polomio koje krilce i štopa.
jučer promjenim impeler, jedan krak bio je odlomljen i našao sam cijelo odlomljeno krilce u kućištu, rekoh ajde to je to.
danas se provozam, mlaz uredan, nekako pritiskom jači ali tanji, kilometar gore-dolje i sve 5.
ulazim do sidrišta, ostavim da radi u leru kad opet upali lampicu! mlaz malo slabiji (na leru, normalno) ali motor vruć. izađem na vodu, opalim po gasu i sve ok. mlaz na punom gasu hladan do mlak, kakav i treba biti. u leru topal do vruć. a kad ju ubacim u rikverc vruć do zla boga.

piše na internetu moguće da ne otvara termostat, da me ubiješ nemam pojma gdje je na njoj termostat. je li moguće da ga nema?
impeler koji smo promjenili je original. nemam više ideja.

termostat 100%
zatvori ti hlađenje motora a signalizator ( mlaz vode imaš)
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Darkobozuric

Kako baca vodu na one rupe na nozi ja sam imao problem u leru  palila se zujalica u kumandama voda je dobro išla na kontrolnom djelu promjenio impeler i kučište sve ok

Debeli šef

gdje još ide voda, nemam pojma.  :dontknow:
može mi netko nacrtati gdje je taj termostat¿
glup sam a na yutubu nema za petnaesticu. 😒