Poziv Ministarstva

Autor maverick, Travanj 03, 2015, 10:07:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

http://www.glas-slavonije.hr/265503/3/Vlasnici-plovila-dostavite-OIB

Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture poziva vlasnike i suvlasnike brodica, jahti i čamaca, fizičke i pravne osobe koji nemaju zaveden osobni identifikacijski broj (OIB) da ga dostave faksom na broj 01/6169084 ili poštom na adresu: Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture, Prisavlje 14, 10000 Zagreb, ili elektroničkom poštom na oib@pomorstvo.hr, najkasnije do 30. lipnja 2015. godine.

Osobni identifikacijski broj potreban je za službenu evidenciju u koju je svrstan upisnik jahti i očevidnik brodica i čamaca kako bi podatci bili usklađeni s podatcima Ministarstva financija - Porezne uprave. Prilikom dostave OIB-a potrebno je poslati skeniranu osobnu iskaznicu i dozvolu za plovidbu. Osim dostave podataka OIB-a, vlasnici su dužni nadležnim lučkim kapetanijama i ispostavama pravovremeno javljati promjene svojih prebivališta i/ili boravišta sukladno članku 30. Pravilnika o brodicama i jahtama.(I.K.)
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Kaže pozivaju one koji nemaju zavedeni OIB, a nigdje ne navode gdje se može provjeriti jer imam zaveden OIB kod njih, mislim da mi je tražen Oib pri registraciji.
Ne da im se raditi, imaju sve naše podatke, al što bi oni tražili Oib za nekoga lakše je ovako samo sjediti i čekati da im se sve servira na stol.

šajzika

pogledaj si u papirima od camca, kod mene je upisan OIB u knjizicu   :hi:
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Hvala Šajz pogledam kad dođem doma.  :ok: