Samogradnja alu čamca - Wild

Autor Wild, Travanj 09, 2015, 19:10:21

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Wild

Stepa

To mi nesto slicno kao Dankov camac :icon_scratch:
Hoces li bigovati bocne stranice ima u Vk par krasnih camaca sto je Dragan radio pa škicni malo
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Wild

Nemam pojma. Takav sam radio od špera za brodogradnju i obložio plastikom. Ovaj je samo malo širi - 165 cm

Wild

Citat: Stepa  u Travanj 09, 2015, 19:20:09
To mi nesto slicno kao Dankov camac :icon_scratch:
Hoces li bigovati bocne stranice ima u Vk par krasnih camaca sto je Dragan radio pa škicni malo

Jok, raditi ću egije kao na drvenom i možda još nekakvih dodataka na bočnim stranicama.

Wild

mlb

Kojim aparatom variš , imam u planu uzimati neki pa ako može kakav savjet (tig , mig ...)

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Wild

Citat: mlb  u Travanj 09, 2015, 19:42:35
Kojim aparatom variš , imam u planu uzimati neki pa ako može kakav savjet (tig , mig ...)

Kolega ima tig i on će variti. Ja samo investiram i krojim.

mossi

Druže želim ti puno živaca i znanja u zavarivanju ako radiš sam.
A ako ti radi majstor, onda puno puno živaca i novaca!

Prošao sam kroz svu muku / radost, ali ne bih ga menjao ali bih kupio još jednog  :rofl2: :takoje: :BangHead: :uf: :stripii:

:occasion14:

miha

Citat: mlb  u Travanj 09, 2015, 19:42:35
TIG varenje bolje .skuplje .ljepše .majstor mora biti majstor ...

mlb

tako kažu ! Morat ću se posavjetovati sa pokojim majstorom još o jačini , modelu i tako...
a jbg majstor se postaje šljakanjem , niko se nije rođen naučio!  :icon_thumright:

maverick

A u principu volim kad bilo tko radi nesto sam...uvijek je takav čamac s dušom i vlasniku nosi puno zadovoljstva. Sto se tiče savjeta valjda svatko na forumu i tko se kuzi i tko se ne kuzi ce imati po neki savjet. Ono sto je mozda osnovno je da pokusas ako mozes da bigujes sve povrsine i dno i stranice ako vec nisi pospajao...em ce camac biti cvrsći em ce biti ljepsi em ces potrositi puno manje materijale na ukrute i dobićeš i lakše plovilo u konačnici....Varenje....mig za spajanje na svakih 10-15 cm pa onda sve tig za varenje....majstor moze biti i solidan...ne mora vrhunski i bices extra zadovoljan... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Wild

Nije još ništa vareno. Nitnama spojeno da se vidi pokoja mana u dizajnu.

Kugla

Lijepo izgleda i nacrt mi se sviđa, da je barem pola metra duži, barem po meni