gamakatsu akilas

Autor genjura, Travanj 10, 2015, 18:26:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Vidi ne na istom mestu nego na istim mestima! Po dva loma u oba slučaja na istim mestima.

Sutra rešavam treću sreću..

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

No

:uf:

Ne znam okolnosti pucanja, ali dvaput je dvaput

Tablaaa

Imao sam sličnu situaciju sa XZOGA 90MH2 274cm 10-100gr.
Za treću igru nit sam imao volje ni snage

mossi

Vidi, uvek mogu da okrivim sebe i da kažem da sam ja kriv.. za prvi slučaj 95%, za drugi ... hebem li ga nije ni blizu ugla iz prvog slučaja.. možda bi bolje video neko sa strane.. imam zakrpljen prvi, drugi je vrh završio u vodi.. Treći ću uzeti novu seriju..

mossi

Štap je generalno iz kategorije osetljivih.
To daje malu težinu, a konstrikcija omogućava da štap baca od thrila 5, do glavinjare od 120gr.

Možda srljam, ali ...

mossi

Juče provukao strunu kroz treći primerak Akilasa 8xxxh  :glasses9: :glasses9: :glasses9: NOVA serija.. ajd da vidim jel ovaj manje osetljiv..  :angry3: :tongue3:

Na žalost, nismo se dugo zadržali na somovskim pozicijama.. ali nema neke velike razlike barem ja ne vidim .. za sada sve OK!  :ok:

Marko86

Da li je tko probao Akilas 2.7m 5-30 da moze sta reci vise o njemu... Zanima me vobleraj prije svega za smuđa..
Hvala

Marko86

Zar stvarno nitko nije imao Akilasa da moze nesto pobliže  reci o tim štapovima

mossi

Imao i imam ih ali taj od 30gr nemam.
Ono što mogu reći je da su više nego realno obeleženi, da su vrlo dobri za te novce. Ali ja sam imao peh sa dva 100gramca za soma, ali pored svega opet sam uzeo i trećeg.

Uzeo sam i 25-80 gramac.

Sa svima sam više nego zadovoljan.
E sad ti nesrećni lomovi. Kombinacija loših uglova ... Prvi je pukao u kontri kad je pri vertikali ugao štapa bio na 2 sata plus kontra u tvrdo. Explodirao ...

Drugi je pukao kao ljuski.. riba je otišla pod čamac u plitkoj vodi...

Splet nesretnih okolnosti..

A možda sam i ja malo preterao..

Ako je 30gramac kao ovi što imam, ne bi se trebao pokajati.

Bio jedan u oglasima...
Povukao ga vlasnik.. pukao.. nije naveo razlog...

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Marko86

Hvala na odgovoru... Nekako mi to pucanje sumnjivo.. Dosta ljudi je pukao... Sad jel do neke serije koja je došla za nase trziste ili su jako osjetljivi... Malo indikativno mi to

mossi

Napisao sam ono što znam i kako je kod mene.

Ako izuzmemo pucanje, štap je odličan.
Moguće je da je do vrste karbona, odnosa u smeši.. pa je malo krući i osetljiviji na lom.

Ali ja sam uhvatio lepe i velike (30+kg) somove na taj 100gr, sa pola snage.

A baca sve od 15-150gr!

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Marko86

Hvala Mossi na informacijama... Želja mi je taj 30-gramac iako je u opciji moguće i 45g..
Želim guštati sa smuđevima sa obale zato nekako mislim da će mi 30gramac pruziti vise uzitka i gustanja

mlb

Dosta su staklenasti ti štapovi ali i strašno dobri kod detekcije dna i ribe , i meni je jedan pukao na malo oštrijem kutu!! Doduše ne akilas nego cheetah!