Mala skola saranolova

Autor maverick, Travanj 19, 2015, 13:05:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

raso

sad me golica da sponzorski Humminbird, predviđen za najveću ulovljenu ribu na kupu ostavim sebi za šaranolov :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Citat: baka  u Travanj 21, 2015, 14:42:30

E moj Zdenko, 'ajd da se i mi složimo, ja se slažem s tobom i ti se slažeš sa mnom i svi smo u pravu :ok: , samo treba upecati ribu!

Ne sekiraj za ulove sam ja zadužen  :stripii:  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
moram jednog klepit samo da ovaj indijanac nemoze vise zezat  :stripii: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

maverick

A gle...ne sumnjam da ce doci  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Citat: šajzika  u Travanj 21, 2015, 17:22:26
:stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
moram jednog klepit samo da ovaj indijanac nemoze vise zezat  :stripii: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Ja u petak idem jednog klepit :hi: :hi:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

raso

Pa nemoraš odmah otkrivati mjesto :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

šajzika

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
mene dravski zvao da mu popravim kompijuter pa ce platit u potkovama  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
neznam koji je pao na nize grane od nas dva  :stripii:
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

hihi kriza je a šarana ima previše za moje potrebe  :rofl2:

tole

nisam uhvatio šarana godinama, osim ovom rašinom tehnikom   :stripii:

šajzika

video naseg vrsnog sarandzije

Audentes fortuna iuvat

maverick

To je bilo prije tri godine kad sam pet dana isto bio šaranđija...sreca pa me proslo sve do sad  :stripii:

TopMix

Mario, lako je tebi da peglas sarane kad imas Tunju za savetnika ...

maverick

Moj drug Tunjo nije dvije godine bio na pecanju  :uf: opet se prebacio u gradske lovce  :stripii:

TonyC

Od kad je kupio pušku sa nišanom više neide na pecanje !

:rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: