Mala skola saranolova

Autor maverick, Travanj 19, 2015, 13:05:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Posto sam sarandjija vec 9-ti dan....mislim da je red da i ovom segmentu otvorim mjesto za pitanja i podpitanja...osobito za kolege koji su me ucili pecati ovu krasnu ribu hehe..dosadasnji skor...4 pecanja tri ribe...rijeka Drava... I molim da mi donesu prvu udicu sela hehehe
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Čestitke  :ok:, samo ovi što te učili će te sad  :pirate:  :stripii: :stripii:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

bb

Molim da se nitko ne uvrijedi,nikog ne zaje...ali ovaj Maverick,ti si prvi smuđaros  koji peca šarane.

maverick

Pa ja to njih malo hebem hehe....samo izbudalice samnom hehe
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

bb

zujalo

hehe
nego ajde pocmi s skolom : ))

šajzika

1. pravilo skolice sarane je sljedece

pecati samo na mjestu gdje ima sarana

prvo pravilo mislim da ne treba puno objasnjavat  :hi:
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

maverick

:stripii: Nadam se da nema ljutnje ali prvo odgovaram na pitanja ovih mojih šaranđžija  :stripii: starih i iskusnih  :laughing7:

zujalo

vidis toga se nebi nikad sjetio  :hello2:

sad znam zasto nepeca skoro nikad kod mene

vatrogasac

Sajzi kako prepoznati mjesto gdje ima sarana 

maverick

alexdja

:uf: Znači mora da se upali?

Ja vidim nešto ne ide...  :stripii:
       Nema više divljeg bučka. :no:

šajzika

Citat: vatrogasac  u Travanj 20, 2015, 21:14:57
Sajzi kako prepoznati mjesto gdje ima sarana 

Vidi ovako . Mozemo se mi zezat ali  poglavici je pravilna uporaba sonara digla lovnost opcenito sve ribe.
Vidi podvodne panjeve, prijelaze i rupe te isto tako ribu.
Dok ja hranim na dravi jedan veci dio krsa i molim boga da se koji saran  nadje tamo i idem na blef,  poglavica hrani par mjesta koja su odlicna zbog prepreka u vodi koje je tocno nasao sa sonarom  i tih par mjesta moze obici  te utvrditi aktivnost ribe i po tom odluciti gdje ce sjest taj dan.
Poglavica nam je heben igrac. Spoj velikog iskustva i moderne tehnologije i vidis da rezultati ne izostaju.
Audentes fortuna iuvat

vatrogasac

Pa ok, sonar za to i sluzi,zar ne? Naime mi koji lovimo na stajacicama sarana uglavnom na maticnim jezerima znamo gdje i kako se saran krece(otoci, smudevska gnijezda) dok na nekoj "novoj" vodi na koju dodemo treba uzet marker u ruke pa ispitat dno, dubinu i prijelaze, pa nac plato gdje ces hranit, uff morat cu kupit onaj sonar za sta zabacujes stapom