Roštilji - SAM SVOJ MAJSTOR

Autor mossi, Travanj 19, 2015, 22:23:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Citat: mossi  u Travanj 19, 2015, 22:23:37
Nekoliko drugara ima roštilj od inox bojlera.

A ja pre neki dan dobio neispravnu butan bocu od 12L, da li se ona može rezati uzduž na pola i čime?  :icon_scratch:
Pretpostavka je da je boca bez plina, isprana vodom ili napunjena vodom.

Roštilj od Bojlera:

nevidim razlog zasto inox  :icon_scratch: ja ga napravio jesenas od bojlera vidli ste postavio sam par slika svaki iduci rostilj je sve bolji i bolji mislim na rostiljanje na istom  :ok:

mossi

Ma tu je samo naveden inox bojler kao osnova, a naravno da može i bilo kakav bojler.  :takoje:

alex7777

pajdo77

To je pravi roštilj,vidi kolko meseka a ne ona na predhodnom videu što iščaši kukove lomeći se a na roštilju dvije šnicle

majstor

Opet Pajdo protiv nje. Malo mesa ali dobro raspoređeno. Mi imali akciju kod moje kućica na Dravi, sedam kila mesa na šest mudana.  Da je vidio Majstora za roštilj, mamu Marijana, Pajdo bi garant plakao.  :stripii: :stripii:

DIDAPATAK

..eto uz kelj varivo...bilo/bila bi mi taman  :jede:
.. :baba:

majstor

Moj dida, Pajdo nam je prezahtjevan. Malo mesa, malo kosti, a ne čisto meso. A tko nam kuha taj ... :stripii: :stripii:

pajdo77

Kelj,kupus,mahune..to se u ovoj kući ne kuha od kada sam oženjen. Te pofurene trave supruga može ići jesti kod svoje mame kad se zaželi ali to stavit kuhat Bože sačuvaj.

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ima li netko iskustva sa zidanjem roštilja, radim neku terasu i kako priliči zidani roštilj, najviše nedoumica imam oko dimnjaka, inače dimenzije će biti 1000 x 700 nutarnje mjere ložišta, kako najbolje napraviti dimnjak da ne dimi nazad po terasi?

miha

nekinho

Ne mora toliko visoko, ali mora biti promjer dimnjaka 1/3 površine ložišta... Znači trećina tvog unutarnjeg dijela mora biti rupa dimnjaka...  :hi:
Upravo ovih dana završili mi zidanje majstori koji se razumiju u te stvari i napravili su ih ohoho

Kugla

Miha, Nekinho hvala na savjetima, Nekinho mogu li doći pogledati kako izgleda tvoj da nešto ne zeznem kod gradnje ?