Roštilji - SAM SVOJ MAJSTOR

Autor mossi, Travanj 19, 2015, 22:23:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

nekinho

Kugla

Nekinho vidio sam to je odličan uradak imaš poruku

silure

silure

silure

silure

Evo da se pohvalim da sam i ja priveo kraju svoj rostilj.. Puno puno posla, jos struja i to je to :takoje:

silure

vedro

alex7777

Citat: silure  u Srpanj 12, 2020, 07:56:43

Brate sve si dobro napravio al griota taj stol i stolice plasticne ubija u pojam  :hi:

silure

A mislis da ja to ne znam heh...nabavio sam drvenu plocu 250x90cm ovih dana pocinjem s radovima na stolu, alu stolice cu morati nekome dati napraviti nema mi druge...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Mi danas konačno počeli, levo ložište za papras, eventualno ražanj, mini peka na patosu, roštilj na neku montaž foru. Desno, radna površina 110x150, možda ubušim neku malu dudoperu. Desno, desno, montažna šupica.

Dan 1.

Slikaću kad bude gotovo sa i bez tende.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

mossi

Ajde ipak malo neka međufaza.
- Ozidali ložište, radnu ploču i deo šupice.
- Staru šupu, pretvorili u deo poluotvorene terase, razvukli rasvetu.
- Naručio kamenu ploču 110x150x3cm
- Naručio šamot

Sutra, ako ne bude kiše, dercujemo zidove ložišta i eventualno druga ruka preko mrežice.

mossi

Moje ložište se primiče kraju.
Ostaje da osmislim nadstrešnicu koja će biti povezana sa malom šupicom za kolica i burad. Kao i da napravim vrata prema zadnjem dvorištu.

Ručak, hmm..

mossi

Danas po ovom vetru odradili paljenje ložišta. Prvi utisci su blago da kažem oduševljen, jedina bitna zamerka je na otvoru za ražanj koji je preblizu vatri i moraće se prorezati novi horizontalni deo od barem 20cm. Vetar uopšte nije vraćao dim na našu stranu. Izložili neke nebitne letve i šrot, ali i jednu tanju šljivu.

Da ne bude samo vatra, ispekli šogor i ja laku večeru.