D O V I T

Autor maverick, Travanj 25, 2015, 08:17:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

raso

Imaju oni i kuvani kukuruz sa mirisima pakovano po kilu u vakumu. Ne isplati ga se ovdje kupovat i kuvat.

Mrva

Kako ga se ne isplati kuhat kad je kg kukuruza 1kn a od 1kg suhog imas vise od kile kuhanog...jel bi valjala aroma bijelog luka za Dravu? Imam 2koncentrata sljive i bijelog luka sto se koristi u prehrambenoj industriji pa da je to stavljat u kuhani i s tim hranit i pecat

maverick

Kazu da je bolje za amura...neki dan dobio nesto s bijelim lukom..ali nisam probao
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Citat: Mrva  u Travanj 25, 2015, 09:03:49
Kako ga se ne isplati kuhat kad je kg kukuruza 1kn a od 1kg suhog imas vise od kile kuhanog...jel bi valjala aroma bijelog luka za Dravu? Imam 2koncentrata sljive i bijelog luka sto se koristi u prehrambenoj industriji pa da je to stavljat u kuhani i s tim hranit i pecat
gdje je kuruza 1 kn. kod mene(požega) 1.3 kn 

rj

znači 100kg-130 kn

koliko košta kila ovo pakovanog ?
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Mrva

kod mene na malo...prije par dana sam prodao nekih 15t po 0.85kn/kg na malo ide po 1kn/kg

tole

mislim da nije ispod 15tak kuna kila, a kod nas se da naći kukuruza i po 1 - 1.10kn :icon_thumright:

mossi

Nije za upoređivati praškastu hranu i kuvani kukuruz.
Tj mogu se upoređivati, ali nije im ista namena.  :no:

rj

ne govorim o praškastoj hrani već o kuvanom kukuruzu

kawasaki

aroma bjelog luka odlicna i za sarana i amura na kukuruzu  :ok:

skuhas kuruze i na topal istreses vrecicu bjelog u prahu
i s njim hranis i pecas  :takoje:

a ta hrana Dovit je losa
puno bolja opcija potpuna hrana za male pilice od Zita npr  :ok:
Brzi od Bolena.

Mrva

cuo sam da je bijeli luk dobar...morat cu probat pocet s tim hranit i pecat...ovo sto sam nabavio je jako ide par kapi na jupolku kukuruza

raso

Citat: rj  u Travanj 25, 2015, 09:15:47
znači 100kg-130 kn

koliko košta kila ovo pakovanog ?

Pakovanje u vakumu 1,5 kg oko 200 forinti
Imaš aroma kakve ti srce želi
meni med najbolji

rj

ebo kukuruz  :stripii:

jel postoji dip na uljnoj bazi dakle da se topi u ulju ?