naš drug Totkiz na položaju

Autor umpahpah, Svibanj 07, 2015, 09:56:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

umpahpah

Kugla

Ja mislio da je montirao kabinu, kad ono stolica, kontam da bi ta i mene izdržala  :stripii:

maverick

Toliko ga toktiz zivcira s svojim pecanjem da mu je lokaciju objavio javno  :stripii:  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

umpahpah

ta lokacija je u klincu jucer Jura i Simba sonarom preturili cijelu tu mikrolokaciju i sad opet pocinje Josipovacki ples al drugo godisnje doba!!!

Kugla

Zvonko vadi lijepe šarane, informacije danas iz pouzdanih izvora, Zvonko  :ok:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

maverick

Jbg sad nas je sve malo stisnio posao pa ovaj tjedan nista od pecanja...tako da je ovaj tjedan PRVA UDICA SELA  presla u toktizov čamac, ali od vikenda opet ja jašem pa ce biti u pusioni  :stripii:

Kugla

Joj kad se ja malo posvetim tim šaranima  :uf:

maverick

A gle mala ganci je spremna kod Ćave...prvo na skidanje malera  :stripii:

Kugla

maverick

Kugla

Pa to nije problem ja sam u najboljim godinama  :takoje: :ok:

maverick

Toktiz je bio zimus...i vidis da nema problema s malerima

Kugla

Samo neka lovi, i vjerujem da uživa!