Majstori u nasoj okolini

Autor maverick, Studeni 17, 2012, 00:20:17

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Darko, upravo sam mu to i rekao, nek si prepravi, i nek ima JAČI štap za soma i dobro  :icon_thumright:

mlb

ok , štap za soma je zadnja opcija! Ali koliko bi došlo otprilike da ga vratimo u prvobitnu funkciju ! Za blinker za što je i namjenjen!?

Jožef1

Pitanje za gospodina Žuleta: ja osobno nisam ljubitelj jednostopalnih vodolica, to ne znači kako nisu dobre?! Vidim više mana nego kod dvostopalnih? To je moje mišljenje. Imam neka mala iskustva sa varaličarskim štapovima, provlačenja ispod granja itd.

Posjedujem, izuzetno dobar Silstarov štap iz 1996-e godine SPIRAL X 2,7m B40-80gr. Mijenjao bi samo jednostopalne vodilice, što znači da štap ima i dvije dvostopalne vodilice. Znam ako mijenjam vodilice, mijenjaju se i karakteristike štapa! Ako je moguće, volio bih čuti mišljenje majstora Žuleta :thumbsup:
taj sam štap imao na testiranju, još uvijek izgleda kao nov?! Stavio sam na 320x240 a druga slika je opet  :icon_biggrin:

Da jesi bila bi ovakva!

S poštovanjem i razumijevanjem prema godinama, samo polako, još koji pokušaj i nadoći će. :thumbsup:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Jožef1

a jesam tudum, ne bum više postavil niti eno sliko :blob8:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Darko

majstor Žule mi sredio rolu i radio neke minimalne dorade na štapu , brzo , povoljno i kvalitetno , imenjače hvala  :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

ESOX

S pecanjem moraš znati, ne može se stati !!!          ESOX LUCIUS

Retfalački mačak

Shimano twin power 2500 CI4, kupljena nova. Bila 2x na vodi. Škrebeće  :sad4:. Sramota me unuka  :crybaby2:, baš je on bio drugi put na vodi.
Odnio ju Žuletu na pregled i popravak. Imam račun. Garancija prošla.
Vjerujem u majstora.  :icon_thumright:

Greys

Vjerujem da će to Žule riješiti. Odnio sam nekoliko mašina za kolegu također kod Žule-ta. Jedna je već riješena, i problema koji je bio više nema.

Žule, pohvala za uredan i pedantan rad  :icon_thumright:

DIDAPATAK

..upravo dobio/vratio štap Balzer pronto spin 60, 240, 20-60..
..užasno prljav, prva ringla polomljena..sve ostalo dobro..negdje sa početka 90tih..jako malo korišten(stajao u radioni na ormaru)..
..s kojim sredstvom ga smijem oprati..kod kojeg majstora i po kojoj cijeni mogu pod hitno(juče :stripii:)promijeniti prvu ringlicu( a možda i ostale)..
.. :baba:

maverick

Majstor Žule...ESOX na forumu  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

.. :thumbsup:..skužio, hvala :ok:..poslao poruku..i .. :sha:
.. :baba:

tutnja

Zamrla tema..
Ima li kod nas koji pouzdan i dobar majstor za slaganje štapa iz blanka da ne tražim švabe ili nigdjezemce..

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

No

LMT Custom Rods & Lures
Marin Nemet. Perci 31 Tar 52465, Croatia · info@lmtcustomrodsandlures.hr · +385 92 360 6436 ·

Odličan majstor  :ok: 

tutnja

Hvala, kontaktirat ću ga

Sent from my LG-V60 using Tapatalk