Porinuće

Autor maverick, Svibanj 13, 2015, 19:24:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Danas nam je centralni događaj bilo porinuće susjedovog broda...dizalica...labudica...malo se odužilo ali je brod na kraju sretno završio u Dravi. I malo slika kako je sve teklo...

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Znali gotova Krešina bela ladja :hi:

maverick

A onda je stigao neki lik s prikolicom...mota ju ...tak da smo imali zaštopan promet  :pije:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Mi smo drzali balans da se nesto ne prevrne  :uf:

U principu digli  brod i podgurali prikolicu ispod

maverick

Bio je i jedan mučki provokator koji je samo navijao da ja i Ćava padnemo odozgo  :stripii:

maverick

Kad je sve natovareno ja sam morao ici raditi a stigao sam taman kad su spustali u vodu

maverick

maverick

I na kraju je zavrsio tamo gdje mu je i mjesto, na vodi.....sutra idu gore motori i dolaze iz kapetanije da daju završni pečat . Krešo je potrošio nesto oko dvije godine rada, vecinom sam u dvoristu i financirao se kako je sta islo redom. Na kraju ulozeno je puno truda a ostalo je još puno posla za zavrsiti

Kugla

Kad je krenuo nekako smo svi sumnjali kako će to ispasti, sad to izgleda sasvim ok, a di će ga držati?

maverick

Dok ne obavi jos nesto zavrsnih radova biti ce tu u limanu kod birtije, a onda seli u stari dunav....uz sebe ima jos dva čamca od pet metara kao pomocna plovila iz kojih ce se pecati, inače pogone ga dva VB motora , neka kineska...seanovo...ili tak nekako

pule123

jako lijep brodic...evo kako je to kod mene izgledalo

skoro nam je skliznio dole

i na kraju snimak porinca u savu

maverick

Kod vas je to islo lakše  :ok:

pule123

heh a i ne bas...skoro nam je pala dole ..na srecu sve je proslo ok...najbitnije da nismo od brodice dobili podmornicu...heh

maverick

I danas je kod nas bila slična situacija ...ali valjda to je normalno s obzirom na neiskustvo u manevriranju vecih plovila

alexdja

Pa to su vikendice... :occasion14:

Ljudi svaka vam čast! :hi:

Dajte slika iznutra...
       Nema više divljeg bučka. :no: