Tohatsu 2015

Autor maverick, Svibanj 16, 2015, 16:08:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

Ovaj limenko sa 90 ks je ludnica, klizi po vodi
Samo je pitanje koliko trosi

maverick

Meni je zanimljiv onaj s 30 ks koji ima opciju dva prijenosa u peti. Nemam pojma kako funkcionira ali svidja mi se ideja

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

šajzika

A daj mi reci bas gledam na njihovoj stranici 5 godina garancije.
Jel to tak uvjek bilo ? Nekak mi 2 god. glavi
Evo za Rj-a
Nisam nasao o dva prijenosa nego da su ubacili novi prijenos
Modeli 25 i 30su uveli poseban prijenos koji je optimiziran na 26:12/2.17 i omogucuje koristenje velikih propelera.
Audentes fortuna iuvat

rj

vidi idealna kombinacija bi bila podjela prenosa .....primjer  20 ks za plovila do 200kg .....400kg.....500kg +

šajzika

A koliko dobijaju onda sa vecim  propelerima posto to najavljuju kao novitet ?
I kolko uopce veliki prop mogu stavit ?
Ti si mi tu tatamata od vb motora a ja sam malo znatizeljan :stripii:
Audentes fortuna iuvat

rj

:red_indian: ti je mjerodavniji ja nisam u toku

maverick

Što se tiče garancije....to je trend , tržišna utakmica donosi takve novitete koji su u konačnici dobri za krajnjeg kupca. A sto se tiče prijenosa nisam skuzio kako funkcionira, da li se nesto mijenja ili se samo prebaci...ali recimo tko ima brodić stavi veliku radnu elisu i gura brod, dodje na pecanje stavi brzu elisu i taj motor prebaci na pomocni čamac i jurca okolo....

grga

zanimljiva stvar pogotovo na konjažama koje su nama riječnim ribolovcima zanimljive,većina novotarija bude na jačim snagama koje opet nama nisu interesantne,sigurno dobri motorići....sad lijepo i izgledaju

,

ixion

Koliko koštaju u Srbiji Tohatsu motori?

šajzika

Neka prica ide da su dost jeftiniji u madjarskoj . Nemas ni carine ni nekih komplikacija .
Treba naci neku firmu i cjenik.
Mislim da darko ima, jer je meni slao cjenike od yamahe koje na kraju ispadaju slicne cjene ili malo skiplje od parsun cjena
Audentes fortuna iuvat

ixion

Idem googlati,hvala na info.

šajzika

evo nakon par minuta guugla nasao sam vec da stariji modeli idu jeftinije nego novi u njemackoj

malo google tohatsu hungary i slicno i da vidis

ps. 15 konja je 2430 eur znaci cjena  manja od 20ks za 65 eura
Audentes fortuna iuvat