Tohatsu 2015

Autor maverick, Svibanj 16, 2015, 16:08:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

Citat: šajzika  u Veljača 27, 2016, 21:48:28
Citat: Darko  u Veljača 27, 2016, 21:45:39
kod nas to neide tako , motor koji je na plovilu mora biti i upisan u plovidbenu knjižicu , kolika je kazna ako nije kobac neka kaže  :hi:
Jos nisam a i ne planiram upisat motor. Pa.me bas zanima koja je kazna ako
Imam kupoprodajni ugovor i papire od motora uz sebe ali nije upisan na plovilo
Zahvalio bi represivnom organu na odgovoru :stripii:
:hi:

70 kn biljega i u kapetaniji ti upišu motor u plovidbenu od čamca  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Mnogo je ...to je skoro deset evrića  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

Citat: šajzika  u Veljača 27, 2016, 21:48:28
Citat: Darko  u Veljača 27, 2016, 21:45:39
kod nas to neide tako , motor koji je na plovilu mora biti i upisan u plovidbenu knjižicu , kolika je kazna ako nije kobac neka kaže  :hi:
Jos nisam a i ne planiram upisat motor. Pa.me bas zanima koja je kazna ako
Imam kupoprodajni ugovor i papire od motora uz sebe ali nije upisan na plovilo
Zahvalio bi represivnom organu na odgovoru :stripii:
:hi:

Rekoh imam sve na kompu al nemam SAD pristup, budem stavio kad pogledam, ali ako nije upisan nisi ispravan i nebi smio uopće na vodu,
Mi za takve slučajeve šaljemo obajest kapetaniji i ona to kažnjava, a što se tiče osiguranja to šaljemo direktno na sud i za taj prekrsaj oni kažnjavaju...

kobac

Citat: m seaverick  u Veljača 27, 2016, 21:53:13

:stripii: :stripii: valjda mu je lakše dati par stoja ili milju dvije kuna nego što kuna s gorivom.. :stripii: :stripii:

šajzika

@darko

Pito u kapetaniji kazem da mislim mjenjat camac i kaze rodjo nemas frke onda se naj zezat s time. Bezveze baact pare. Pofuraj papire od motora i nema frje
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Citat: kobac  u Veljača 27, 2016, 21:57:07

:stripii: :stripii: valjda mu je lakše dati par stoja ili milju dvije kuna nego što kuna s gorivom.. :stripii: :stripii:
Nepoznas me.
Gdje nemoram nedam
Imam cikl sa lamom . Vec 15 god bez papira i nikad problema. Zasto ako nije gotov komplet da dajem pare drzavi za upis i ispis a niko to ni ne gleda
A planiram kroz mjesec dana opet sve mjenjat
Audentes fortuna iuvat

kobac

Citat: šajzika  u Veljača 27, 2016, 21:57:17
@darko

Pito u kapetaniji kazem da mislim mjenjat camac i kaze rodjo nemas frke onda se naj zezat s time. Bezveze baact pare. Pofuraj papire od motora i nema frje

Ha i tu moraš paziti jer ako je polovni motor kupljen od nekoga, traže ugovor i porijeklo vlasništva motora, nemos stavit motor bez papira...

šajzika

A imam sve potrebne papire. Pregledali u kapetaniji. Kazu ak ces mjenjat camac nemoj upisivat i baact pare. Nece ti niko nista
Audentes fortuna iuvat

đuro os

prošle godine u 10mj.kupio čamac i motor i u Kapetaniji mi rekli da imam 60 dana da registriram plovilo i to računajući od dana kada je plovilo kupljeno ovjereno od javnog bilježnika i da je kazna velika ali nisam pitao koliko.

kobac

Citat: šajzika  u Veljača 27, 2016, 21:58:49
Citat: kobac  u Veljača 27, 2016, 21:57:07

Nepoznas me.
Gdje nemoram nedam
Imam cikl sa lamom . Vec 15 god bez papira i nikad problema. Zasto ako nije gotov komplet da dajem pare drzavi za upis i ispis a niko to ni ne gleda
A planiram kroz mjesec dana opet sve mjenjat

A čuj vjerojatno se vozas kod Karašice, dodji malo kod nas pas vidit jel nitko ne gleda... :stripii: :stripii:

šajzika

bio sam kobac i niko me nije dirao ,
ljudi su uredni  :ok: :hi:
nemoj mislit da zelim probleme, al ne zelim bacat novce  :eek:
Audentes fortuna iuvat

kobac

[quote authodr=šajzika link=topic=3715.msg128029#msg128029 date=1456607094]
bio sam kobac i niko me nije dirao ,
ljudi su uredni  :ok: :hi:
nemoj mislit da zelim probleme, al ne zelim bacat novce  :eek:
[/quote]

A slušaj ako ćeš to uskoro rješavati, onda nemoj ali ako nećeš nemoj se ni vozat svagdje s njim- moj savjet!
Bolje spriječiti nego liječiti!.. :stripii:

šajzika

Ma slazem se definitivno . Vidi ovako. Što prije rjesim ja sretniji :hi:
Audentes fortuna iuvat

kobac

maverick

Ah...da se nadju sajzika i kobac na vodi a sajzi u prekrsaju...znaci ...platio bih da gledam  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"