Tohatsu 2015

Autor maverick, Svibanj 16, 2015, 16:08:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

rj

Citat: maverick  u Ožujak 02, 2016, 18:25:36
Motor je okacen i spojen. Vuce nezdravu vodu i morace ici dole 2 cm....pa cemo sutra krenuti u nove zahvate urezivanja i nastimavanja..

aupičkumaterinu ...sranje
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Žorž

Hebiga,moglo je baš i bez toga,super izgleda ovako namontiran :ok:

maverick

Nije sranje....pokusao sam izbjeci urezivanje tih 2 cm i izmjenu novih plastika  :stripii: Mada Brstilo je u startu rekao da nece valjati ali ipak sam morao probati. Sad smo bar nacisto koliko treba dole i nekako sam najsigurniji da to odradim sam nego da mi netko drugi plastificira  :stripii: Do vikenda cu to odraditi pa cemo onda na probu.
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ja sam mislio da su motori rađeni po nekom standardu tj.da su svi iste visine,onda znači da je ovaj niži od yamahe čim mora još dva centimetra dole ili sam ja nešto krivo shvatio.

maverick

Yamaha je bila na knap u milimetar...trebala je dole 5-6 mm ali moglo je proci. Ovaj je dvadesetak kg laksi i opcenito motor s jacim prijenosnim omjerom koji puca camac van nesto vise pa ce morati dole.
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ja to ne bi ni primjetio,možda sam ja trebao vidjeti na mom pa bi letio. Na svom sam samo podesio one rupice da stoji pod boljim kutem i ja ko iskusan gledo iza onu krijestu iza čamca,dalje je od čamca i nije velika pa rekoh mila majka i deri-peri :stripii:

Batica

Kako mislis da spustis? Zrcalo da skratis za 2cm?

rj

nemože drukčije spustit ...mora zrcalo snizit ...nije mali posao

maverick

Urezivanje i plastificiranje. Budem poslikao ...mozda nekom bude trebalo  :icon_thumright:

Kugla

A sad kad već imaš novi motor onda ako je to spuštanje nužno da bi sve bilo kako treba, a je, onda nema druge nego odraditi i taj dio, javi kad sjeckaš pa da prekontroliramo kum i ja to  :occasion14:

Rap

Kako si primjetio tu "nezdravu vodu"?Što bi to točno bilo?Sorry,ja laik  :uf:

rj

drukčiji rad motora .....pri skretanju elisa povuče zrak ...kresta koju baca motor obićno bude plitka i široka ...ovo su neki od pokazatelja da motor nema  dubinu i dobiva nezdravu vodu

Rap

Vidim sa slike da je maksimalno spušten;šteta za tih 2 cm

Batica

Ja moj moram isto za nekih 2-3cm da spustim. Ali se plasim posle kada podizem motor da nece moci da izadje skroz iz vode i dali ce uposte moci da se podigne skroz. Jer nemam trim nego se podize do granicnika.

rj

2 ili 3 cm dobro premjeri visinu kavitaciske ploče u odnosu na dno 10mm je puno