Tohatsu 2015

Autor maverick, Svibanj 16, 2015, 16:08:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A nikakav...izrezao...navukao prvi sloj plastike...pa jos koji...pa epoxy...pa farbanje...pa trebace jedno tri dana...bar da vratim motor
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

koliko si spustio zrcalo
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

4 cm...ali samo u sirini koliko je sirok motor...sad ce kavitacijska biti 1 cm ispod dna...plus minus milimetar kad zavrsim plastificiranje i kitovanje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Citat: maverick  u Ožujak 03, 2016, 20:54:20
Sve kontam da se podjem farbati u ovu nijansu  :stripii:
Farbaj, to je sad hit za rekreaciju  :toothy9:

maverick

Ma kokice vise ne padaju ni na novi motor a di ce na ove sijede  :stripii:

pajdo77

Ja skoro nisam po novinama i tv-u vidio dobru pipicu sa vršnjakom,prvo sam mislio da one drže te djedice pod ruku jer ih vode preko zebre kad ono dede švaleri :rofl2:. Ali te djedice imaju jahtice. :stripii:

Rap

U potoku ispod šahta,pliva moja braon jahta  :stripii:

maverick

Citat: rj  u Ožujak 02, 2016, 19:41:12
nemože drukčije spustit ...mora zrcalo snizit ...nije mali posao

Nadam se da ces biti zadovoljan

maverick

Rap

maverick

Zadnja ploca u boji camca

Rap

Još samo pravi motor fali  :icon_biggrin:

koji je to materijal za ploču?

TonyC

Pregledao sam sve i Odobrio prije bojanja .  :ok:

:stripii: :stripii:

maverick

Zadnja ploca je bijela infustrijska plastika. A prednja je ona kupovna...bacen filer pa ce u boju camca ali kao kadica...