Tohatsu 2015

Autor maverick, Svibanj 16, 2015, 16:08:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

Rap

Ja sam naveo isključivo za ribolov i pri tome smatram da nisu mjesta toliko daleka da do svakog treba glisirati.Mislim da bi ti đaba bio i HDS 100 ako bi glisiranjem tražio ribu.  :hi:

Aaaa,možda se varam  :icon_scratch:

maverick

A to je onako...kako bih rekao...individualan pristup. Nekad i ja budem na jednom mjestu trazice varalicu koju ce uzeti po par sati ili da krene neki cug...a nekad udaram 15 po mjestu i gas dalje. To ovisi o godini ...vodostaju...Jer ribolovcem smatram obog tko konstantno lovi u svim prilikama ma kako one bile nekad zahtjevne....no da se vratimo na temu. Pokidacu Juru kad spustim tošu u vodu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Zadnja tri izlaska ( ne računajući onaj sa susjedom  :stripii:) , tri različita vodostaja i mukotrpna pretraga na potezu od nekih 5-6km 
da bi se isčačkalo par komada , mjesta udaljena , pa se pusti malo sa vertikalom i što kaže  :red_indian: nakupi se dobar broj izglisiravanja još pogotovo u ovom zimskom periodu kad je dan kratak a vremena malo a obišlo bi se što više!!

maverick

Jeli se kladis na mene ili na Juru  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

:stripii: danas su bili Jura i Cava...prase je na pomolu  :stripii: udruzili se i sam podhebavaju

Darko

ko se zadnji smije , najslađe se smije  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Rap

S kojim čamcem je on u kombinaciji

maverick

Shark i yamaha 4 t 30 ks... :uf:

rj

jura je rođeni luzer  :takoje: a čava mu je pomočnik  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Rap

Ne zaboravi izvadit pola ulja iz pete  :stripii:

Žorž

Može to bogami i da bude gusto :stripii: obavezno snimajte :icon_thumright:

jura

Kada kupite original motore kao Mercury ili Yamaha a ne kopiju onda moyemo razgovarat  :pottytrain2: . RJ sjedi kec, kad budez imao camac ukljuci se u raspravu  :stripii:

maverick

Eto....rukavica je bačena  :stripii:

ibro dirka

Koliko ja znam Mercury je kopija tohatsua...ukrali ameri japancima pa nazvali mercury...