izrada aluminijskog čamca SIMBA

Autor simba, Prosinac 16, 2012, 14:23:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

jura

Kugla ne ljuti se maverick on se takav  rodio :toothy9:

simba

Konačno došlo vrijeme za vožnju.....čamac zimus izvađen i pregledan,napravljen prvi servis na
motoru,antialgin drži savršeno nije bilo algi i nema nikakvih pukotina ili oštećenja.
Na skupu 22.4 testirao Maverik i Tony C potrošnju koja me ugodno iznenadila 3,1 l na sat u ekonomiku a Zvonkec mjerio brzinu na GPS 45 kmh uz to sve još smo Jura i moja malenkost izveli uspješan krash-test na foku ,malo poguljena koljena natučene noge i zbunjen izraz lica pecaroša koji nas je nazvao krkanima koji nikada pentu nisu vidjeli...

čikli

pecaroš se jako uplašio kaže mislio ode pregaziše ga

simba

Koji se k.... tamo nasadio kad krkani voze  :beee:

maverick

Ja kad se tog dogajaja sjetim i sad me zaboli stomak od smijeha
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Ma vežu čamce bez veze po vodi. nemože se čovjek ni normalno voziti  :icon_biggrin:

maverick

Simbin čamac je jedini koji je imao crash test i uspjesno prosao sve sto se zahtijevalo od njega  :thumbsup: inace neki dan smo ja i simba pokusali isto uciniti s voznjom kod fok...ja s sharkom prodjem puni gas...uz dosta proklizavanja i naginjanja.,.....nije bas lijep ugodjaj i necu ga vise ponavljati  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

simba

Ma daj baš smo diklići,skoro sam ispao iz čamca

mossi

Citat: simba  u Srpanj 01, 2013, 13:46:26
Konačno došlo vrijeme za vožnju.....čamac zimus izvađen i pregledan,napravljen prvi servis na
motoru,antialgin drži savršeno nije bilo algi i nema nikakvih pukotina ili oštećenja.

Simba, koji antialgin?

simba

Hempel,mislim da je alusafe,oko 200 kn kod nas o,75

čikli

ovako izgleda dok Perek bućka ja veslam održavam pravac itd.. a kapetan hm... 

čikli

maverick

Simba je prvo repariao flos...novi burici...da bi imao staviti čamac koji je dozivio facelifting