izrada aluminijskog čamca SIMBA

Autor simba, Prosinac 16, 2012, 14:23:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

simba

Svaka ti čast Mario,jedino si ti vjerovao ....sjećaš se komentara Burče i ostalih nevjernih TOMA

maverick

znas da je drug retala rekao da pojma nemaju  :toothy12: i to davno... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

On vjerovao :alas: a ja :icon_cheers: pa pogodio sam u kilometar koliko će ići :toothy12: ni vi niste to vjerovali.
evo maverick je sve rekao . simba šalim se naravno , ali sam bio uvjeren da će bez obzira na težinu biti SAn za "stručnjake" :pottytrain2:

simba

Jesi u pravu bio ...svaka ti dala,sjeti se face o Branka kad se vratio sa probe

Tićo

Simba svaka čast na izradi čamca, detaljno sam ga pregledao i izgleda mi veoma, veoma kvalitetno i lepo.  :notworthy: :notworthy:

simba

Nakon vrlo uspješne probne vožnje sam se morao odlučiti što dalje:
bojati čamac ili ne,ja sam pak odabrao treču varijantu

samoljepiva folija,jednostavno,jeftino,dugotrajno i uvijek je možeš skinuti kad ti dopizdi

Darko

daj nam malo više informacije o toj foliji , tko ti je radio , koliko košta
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

simba

Iskreno da ti kažem dobio je od šogija iz Zagreba ali mi je lega koji ju je stavljao rekao da dođe od 120kn pa nadalje .Ovisno od kvalitete pa do svih pizdarija koje si naumio staviti gore

simba

maverick

meni ta folija jos najjaca fora...mozes dezen koji hoces ...vise manje kosta kao boja a nakon par godina mozes skinuti...zamjeniti...odlican potez  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

simba

Ugradnja motora i da vidite kako sam riješio sjedalicu...malo slavonskog hrasta

Darko

definitivno čamac ima jednu veliku manu :BangHead:  nije u mom vlasništvu :grave:

simba

Evo ga opet on....bit će duga zima a da ti polako pripremaš materijal pa da cijela ekipa ima šta raditi i razglabat  :not speak:

Darko

što bi maverick rekao , ideja za medalju :icon_thumleft:

simba

Možda i bi bila da nemaš novog plastikanera ako se ne varam