izrada aluminijskog čamca SIMBA

Autor simba, Prosinac 16, 2012, 14:23:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

simba

...konačno da ne razgovarem sam sa sobom

Rajo

Citat: simba  u Prosinac 18, 2012, 19:48:53
vidim da vas samogradnja zanima ko mene politička situacija u Zimbabveu
Sa nestrpljenjem čekam svaku tvoju sliku i napisano slovo vezano uz gradnju ovog ljepotana .  :thumbsup:

Darko

ma simba slike su  :icon_thumright: , samo daj više opisa o tijeku izrade , ima nas dosta koji smo razmišljali o samogradnji i još nismo odustali :hello2:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

simba

....eto, zar je to bilo tako teško....bar da vidim da itko prati objave.... ,.Problem mi je fotoaparat kojim je slikano,višak piksela i sporo skida , svaku sliku stavljam nekoliko puta dok ne osvane.

IVEK 85

Rajo

ja sam kod samogradnje totalna amaterčina i jedino mi preostaje šutit i gledat pa možda što i naučim .  :icon_rr:

IVEK 85

Imam čovjeka koji je voljan povarit mi za sitne pare al čamac,materijal je dosta skup s obzirom da radim u metalskoj struci moglo bi se sredit neki mali popust na njega ,kad sam računao kolko bi me ispao oko 10000 kn,ni to nije problem kad bi se namjerio da ga naparavim,problem je krađa a da ga baš vučem svaki put van... :dontknow:!   

mossi

Citat: IVEK 85  u Prosinac 18, 2012, 20:34:43
Ovo je tenk od čamca,svaka čast! :thumbsup:

he he moje fotke u narednoj temi.
Varalica II u najavi slično kao SIMBA samo,
Taban (142cm) i krmena daska od 3mm.  :icon_biggrin: 2 ploče 200x300cm x 3mm AlMg3  :icon_thumright:
Nije ni čudo što mi treba poluteretna inox elisa 10x10 na F25!

simba

Kod ove faze izrade krećete sigurno po drugu bocu Argona fali vam po koji puta gajba piva,vina,rakije i naravno PELINA ali ne odustajete jer sad tek dolazi najinteresantniji dio.Određuješ dužinu prednje palube,veličinu vrata,dužinu sjedalice na krmi da te ručka ne žulja po stražnjici i dolaziš do faze gdje se sve vidi:nema FUŠERAJA jer češ dugo gledati u sitnice koje te smetaju.

simba

Citat: IVEK 85  u Prosinac 18, 2012, 20:41:39
Imam čovjeka koji je voljan povarit mi za sitne pare al čamac,materijal je dosta skup s obzirom da radim u metalskoj struci moglo bi se sredit neki mali popust na njega ,kad sam računao kolko bi me ispao oko 10000 kn,ni to nije problem kad bi se namjerio da ga naparavim,problem je krađa a da ga baš vučem svaki put van... :dontknow:!   
KASKO ti je Ivek samo 620 kn i to na deset rata a ja sam čamac i motor osigurao na 50000 kuna

simba

Krmena daska mi je Mossi 5/6 mm rebrasto

mossi

Ma meni je osnova 3mm, plus kutije, plus ojačanja, plus oplata!  :icon_cheers:

simba

dado

Citat: simba  u Prosinac 18, 2012, 19:48:53
vidim da vas samogradnja zanima ko mene politička situacija u Zimbabveu

Simba,nemoj se ljutiti....mi samo gledimo i divimo se  8)

mossi

Upravo tako! Održao si lekciju mnogim majstorima!  :headbang: