Water Wolf kamera

Autor dalien, Svibanj 27, 2015, 13:51:21

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Šokre

Kad ćeš ti materinji jezik početi rabiti na tim extra filmićima

DIDAPATAK

..mjesto..raj za licu.. :icon_thumright:
   ..oprema..san snova.. :ok:
     ..ekipa ..prva liga.. :clap2:
..video uradak...fali dio sa maslinovim ujem,petrusimom i bilim lukom  :sha:
..sve u svemu..postajem zavidan  :BangHead:
.. :baba:
..i..P.S.

dalien

Citat: Šokre  u Prosinac 22, 2015, 15:51:48
Kad ćeš ti materinji jezik početi rabiti na tim extra filmićima
Bojim se da ne tako skoro jer je od trenutnih  1,2 miliona pogleda na mom  YT kanalu samo oko 20% sa našeg(ex yu) govornog područja... :hi:

Kugla

Upravo što je na engleskom, manji je broj pregleda sa našeg govornog područja, iako 20% od tih milion i nešto što si naveo nije malo  :takoje:

No

bilo bi zgodno da ima prijevod na hrvatskom :takoje: za tih 240 000 pogleda  :eek:

pajdo77

Dobro zborite dečki :hi:,osobno pogledam Dalienove video uradke ali ne razumijem o čemu čovjek priča ili bar ne dobar dio toga o čemu govori.

miha

a šta imate razumit slika govori sve ...gledajte i uživajte ....

No

:uf: pa što to sve nije na hrvatskom pa nek gleda i uživa taj milion engleza.slika sve govori.
:stripii: :stripii:
bilo bi zgodno, al autor ima pravo radit svoja djela kako hoće. i momak to dobro radi  :icon_thumright:

dalien

Prihvaćam vašu sugestiju i slažem se . Dosta ljudi mi govori da bi trebao onda barem nakucati hrv titlove...samo i ovako mi za svaki clip treba otprlike 5-7 sati montaže i filtriranja sadržaja(da ne spominjem sate snimanja gdje se ništa ne desi)  koje obično radim po noći do 4-5 ujutro jer po danu od klinaca i posla jednostavno ne stignem. Tako da bi mi još i par sati na kucanja titlova bilo stvarno malo previše...
Mislim da ipak velika većina kuži o čemu se radi....

miha

nediraj ništa učičemo engleski vrlo brzo svi .... :clap2:

Kugla

Isplati se Dalien jer ako je preko milion pregleda, onda si sigurno zanimljiv Googlu i oglasi koje će google slati na tvoj uradak će uz malo sreće donijeti lijepe novce

ibro dirka

Ne isplati se Kugla. Jedino ubaciti titlove možda...imamo malo i jadno tržište koje je sve siromašnije. Razumijem da je problem starijim generacijama koje su učile ruski ili ni taj i razumijem da ima ljudi koji ne znaju ni svoj materinji jezik a isto tako ima ljudi koji su jednostavno gluHi za neki strani jezik ali ako čovjek želi nešto postići a želi nažalost svih nas mora se držati stranog tržišta...

Žorž

Dalien,fantastični filmići!Profi odrađeno sve.Pogledao sam mnogo sličnih prezentacija varalica i mogu da kažem,da si barabar sa njima.Precizno opisan svaki mamac,a onda i vrh prezentacija!Samo napred! :occasion14:

Kugla

Citat: ibro dirka  u Prosinac 28, 2015, 11:33:30
Ne isplati se Kugla. Jedino ubaciti titlove možda...imamo malo i jadno tržište koje je sve siromašnije. Razumijem da je problem starijim generacijama koje su učile ruski ili ni taj i razumijem da ima ljudi koji ne znaju ni svoj materinji jezik a isto tako ima ljudi koji su jednostavno gluHi za neki strani jezik ali ako čovjek želi nešto postići a želi nažalost svih nas mora se držati stranog tržišta...
O titlovima sam i govorio, da se isplati, al da sad ne dužim, njegovi uradci i njegova odluka