Water Wolf kamera

Autor dalien, Svibanj 27, 2015, 13:51:21

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ibro dirka

Pa ja iskreno mislim da ne. Pojedinci bi na hrv jeziku a njih je naspram milijun malo. Ovako se s jednim videom probije na 4 strane a sa hrv samo malo pojača naše jadno tržište...po meni previše truda i rada za malo jaču gledanost iako sumnjam da od tih 244 k pogleda puno ljudi ne razumije šta čovjek priča...mlađe generacije koje nadolaze i koje tek postaju potrošači jako dobro barataju stranim jezicima...a jbg vi matorci rusi imate google translate pa polako...  :rofl2:

Kugla

Čuj sad njega "mi matorci"  :violent1:

miha

a hebiga kad može mandatar govorit PIÐN HRVATSKI ...možemo i mi mucat engleski ...a i ruski nije loše znat kako stvari idu ...

vatrogasac

Uff nemoj da ovo procita jedan uvazeni clan foruma,pojest ce te, jer jako je bitno gdje si bio '91,a on je eto moro ic radit ;)

ibro dirka

Ja engleski i njemački poznajem u govoru i pismu i meni su video uradci odlični i razumijem sve...nema titla nema hrv verzije jer čovjek kaže da mu je to jako puno posla pa eto učite onda engleski šta da vam kažem. Može vam samo dobrog donijeti...

pajdo77

ma simultanog prevodioca za Hrvatsko tržište,ko kad prenose sjednicu UN-a :stripii:,plati studentu gajbu piva i on u kratkim crtama ispriča šta je pjesnik tim engleskim jezikom htio reći. :rofl2:

dalien

Mrena na 13 cm fat T tail minnow...

dalien

Start svjetskog prvenstva u bassolovu je adrenalinska bomba!

No

:uf: Na ovim čamcima bi trebali sigurnosni pojasevi kao u autu.Tu ne da se piči, tu se leti.
adrenalinska bomba, hoćeš- -nećeš.
:icon_thumright:

Rap

Svejedno mu jel uzvodno ili nizvodno  :notworthy:

pajdo77

I meni je sa mojim čamcem svejedno jel idem uzvodno il nizvodno..ako sam na bajeru :rofl2:

Rap

Misliš,ni ne možeš uzvodno pa te ni ne zamara  :icon_biggrin:

pajdo77

Mogu ja i uzvodno samo nemam potrebe,sva riba tu u mojoj bašti.

dalien

kanal Sveta Marija i fantastične prirodno izmriještene kalife!