Za pecaroše u ozbiljnijim godinama

Autor maverick, Lipanj 03, 2015, 14:25:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

:stripii: Slaven misli na opijate i slične stvari....kokice nas u nasim godinama ne zanimaju  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Lepo je sto se i ovakve korisne teme pokrecu :icon_thumright: Kolege molim da se previse ne sprdaju sa starijim kolegama, jer cemo svi istim putem, neko pre neko kasnije :nono:

twister011

Mali doprinos boljem kvalitetu teme. Mislim da bi svaki ozbiljniji ribolovac ovo morao da koristi, bez obzira na godine. Posebno varalicari, zbog stalnog kretanja i zauzetosti ruku :icon_thumright:
http://www.hocuto.rs/poklon/suncobrankisobran-za-glavu/6781

Slaven

uuuu pa to je odlično :ok: valja čuvat glavu od sunca, pusti ti to

mossi

Citat: maverick  u Lipanj 03, 2015, 23:03:28
A ne...ipak sam i ja zagazio preko četrdeset pa takve stvari nisu više ni za mene  :stripii: po ovim vrucinama prakticiram šah..pecanje...i te mirnije sportove...ipak pazim na ovo svoje srce....

Da da .. samo vi zajebavajte nas 50+

I samo da znate ko se smatra pecarošem:

To su oni koji više ne jebu, a još nisu naućili da igraju šah!

Samo mi poglavica sumljiv, on odmah na šah prešao!  :hi: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

twister011

mossi

Jes vala vas dvojica ste bili cimeri ti valda to znaš najbolje!  :rofl2:

Osim toga koristi svoje vreme na pravi način..  uskoro si i ti u klubu 50+  :icon_scratch: :mt1032:

pajdo77

I ovako izgledam kao da su me djeca od plastelina pravila. Sa tim suncobranom večeru bih dobio već danas na psihijatriji.

twister011

Citat: mossi  u Lipanj 04, 2015, 13:13:48
Jes vala vas dvojica ste bili cimeri ti valda to znaš najbolje!  :rofl2:

Ufff i sad me prodje blaga jeza........camac, Dunav......sami....... on mlad, lep  .....:whip2:

mossi

A ti ga pitaš onako pod svetlom sveće: leva ili desna ruka? (crni ili beli)  :icon_thumright:

maverick

Napisacu ovo samo još jednom  :stripii: kod mene je pravilo u čamcu...kome se prvom di.ne...on je tata a onaj drugi mama  :stripii: a vama ostavljam na volju da odlucite tko je bio brzi ja ili Milija  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

poslje ovog marijovg posta utihnila tema malo :rofl2:

maverick

A mnogi su htjeli spavati samnom kad ostajemo nocu na vodi...vecina to pravilo zna...jbg rijetkima se prispavalo  :stripii:  :stripii:

arsa

Eto zašto starci idu sami na pecanje.

Ne daj bože da neko primeni ovaj maverikovov princip. Dok se setiš šta treba da se digne... ode mast u propast.  :stripii: