Za pecaroše u ozbiljnijim godinama

Autor maverick, Lipanj 03, 2015, 14:25:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Svi treba da se paze.... :ok: čak ni sex da prakticirate tijekom vrucih dana  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

mossi

Slaven

Toplo preporucam sa ljeve strane pevaljku, sa desne konobaricu

maverick

Jbg Slavene, mossi je omatorio...njemu je sad samo do lijepih riječi  :icon_biggrin:

Slaven

Ma mosinjo je igrac, jednom sam ga samo vidio i odma sam ga spazio, al jebiga morace doc na obuku

maverick

Više da ga podsjetimo  :stripii: zaborave se neke stvari s godinama  :stripii:

Slaven

Rijec podsjetimo me podsjeca na rijec posjetimo, a sto sigurno nebi bila losa ideja

Slaven

maverick

A ne...ipak sam i ja zagazio preko četrdeset pa takve stvari nisu više ni za mene  :stripii: po ovim vrucinama prakticiram šah..pecanje...i te mirnije sportove...ipak pazim na ovo svoje srce....

Slaven

Nazvat cu te sutra imam pakleni plan za sljedeci vikend

maverick

Ne moraš zvati...pristajem na sve  :stripii:  :stripii:

Slaven